Cart 0
 

fotografering av de minste

BABYFOTOGRAFERING

Når barnet har passert nyfødtfasen, er det
babyfotografering som gjelder.

Når babyen har kommet ut av nyfødtfasen begynner det så skje veldig mye, veldig fort. Det er en spennende utvikling og det er også fint å dokumentere den med bilder, slik at man ikke glemmer alle de små detaljene man så gjerne vil huske for alltid.

 Babyfotografering er hos meg fra baby er fra ca 3 mnd. til 1 år. Rundt 3-5 mnd får vi søte liggebilder, der baby kan ligge litt på magen og på ryggen. Fra ca 6-8 mnd begynner de fleste å kunne sitte litt – enten alene eller med litt hjelp av en voksen eller støtte i ryggen. Så, om du ønsker liggebilder er du velkommen når baby er 3-5 mnd, og ønsker du de søte sittebildene er det lurt å vente til baby er 6-8 mnd. 1-års fotografering er utrolig poppulært, og det syns jeg er så gøy. Dette er fasen der barnet ikke helt ennå har lært seg å gå, men det er like før. Vi får ofte mange fine uttrykk i denne alderen, og vi kan gjøre ekstra stas på 1-åringen med kake og ballonger om man vil det.

Det er uansett lurt å bestille fotograferingen i god tid. Skulle det være at baby ikke sitter helt ennå når det nærmer seg fotografering, så sier du bare i fra så gjør jeg hva jeg kan for å finne en dag litt senere og flytter fotograferingen. Det som er viktig er at dere allerede ligger i kalenderen, sånn at jeg har holdt av tid til dere.

Jeg har mange fine rekvisitter i studio, som jeg ofte bruker under babyfotografering. Dersom du har noen du har lyst til å ha med i bildene ta det gjerne med, men ellers er studio veldig tilrettelagt for de aller minste.

 

Praktisk informasjon

 

Vi ønsker å bestille fotografering - hva gjør vi så?

Så flott!! Da klikker dere på bestill fotografering-knappen her, og sender meg noen ord om hva dere ønsker dere.

Kan vi bestille forstørrelser, album og takkekort hos deg?

Selvsagt! Jeg tilbyr mange fine forstørrelser - alt fra ordinære gavestørrelser til store bilder på veggen i glass og ramme. Jeg har også andre alternativer som dere kan se utstillt i studio.

Utefotografering eller studiofotografering?

intill barnet kan stå selv og holde seg i noe, anbefaler jeg studiofotografering. Rett og slett fordi det er trygt og varmt og kjent for babyen inne, mens ute er verden fortsatt fryktelig stor når man bare kan sitte på rumpa, og barna oppleves oftere som mer usikre ute enn inne i denne fasen. Når barnet kan stå, opplever jeg en helt annen trygghet hos barnet, og vi får de fine uttrykkene vi ønsker oss.

Vi ønsker utefoto - hva om det regner?

Litt duskeregn går som regel helt fint, men det ideelle er så klart oppholdsvær. Ellers fotograferer jeg ute i stort sett all slags vær. Men, skulle vi våkne opp på fotodagen, og dete r surt, vått og hustrig, så utsetter vi rett og slett til neste nærmeste ledige dag, og flytter fotograferingen. Sånn er det når man bor i et land med vær. Jeg er vant til å jobbe ut fra vær og vind, så jeg har rutiner på flytting av fotograferinger, så det pleier å gå helt fint.

Kan vi ha med kjæledyr?

Det kan dere. Jeg elsker dyr, og er oppvokst med både hund, katt, hest, kanin, chinchilla, rotter og skilpadde, og vet hvor utrolig koselig det er å ha dyrene med på bildet. Bare si i fra ved bestilling at dette er et ønske, så tilpasser jeg fotograferingen til det.

Kan vi ha familiefotografering samtidig?

Såklart. Det er bare hyggelig. Si i fra ved bestilling bare, så tilpasser jeg fotograferingen til dette.

Hva om baby blir syk på fotodagen?

Det er jo ikke hyggelig for noen å måtte bli fotografert når man ikke er i form, så om dere oppdager feber på kvelden før foto eller på morgenen, så sender dere meg bare en melding, så finner jeg nærmeste ledige fotodag og flytter fotograferingen. Det pleier alltid å gå helt fint. Barn som ikke er i form er i grunn ikke noe vits å prøve å lage fine bilder av - feber syns godt på bilder, og det er vanskelig å få frem de fine uttrykkene vi ønsker oss dersom barnet ikke er i form. Da er det mye bedre å finne ny fotodag.

 
 
babyfotografering_babyfotograf_nyfødtbilder_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__0554.jpg

KAN VI HA FOTOGRAFERINGEN EN ETTERMIDDAG?

Svaret på det er primært nei. Rett og slett fordi små barn tar inn en enorm mengde uttrykk i løpet av den dag, som som rett og slett gjør dem slitne. Så, den beste tiden for fotografering av småbarn er tidlig på dagen, før de har fått så mange inntrykk, og mens de fortsatt er våkne og opplagt. Derfor fotograferer jeg ikke småbarn på ettermiddagen - fordi jeg vet at forutsettningen for å få de fineste bildene normalt ikke er tilstede på den tiden av døgnet.

babyfotografering_babyfotograf_nyfødtbilder_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__0001.jpg
 

Babyfotografering

 • Ca. 1-1,5t fotografering inne eller ute (to-tre antrekk)

 • Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter

 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert og bestilles i etterkant

  1600,-*/2100,-

  *Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

 

Babyfotografering m/fam/søsken

 • 1-1,5t fotografering inne eller ute (to-tre antrekk)

 • Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter

 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert og bestilles i etterkant

  1900,-*/2400,-

  *Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

backgrund 2500x2500_.jpg
 
nyfødtfotografering_nyfødtfotograf_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__0069.jpg

Produkter

Enten du ønsker deg bilder i glass og ramme, album med de fineste bildene, eller digitale bilder, så bestiller du dette etter fotograferingen.
Bilder er ikke inkludert i fotograferingsprisen, og under her finner du litt info om priser på digitale bilder og produkter.

Jeg har de mest fantastiske produkter, som du kan etterbestille etter fotograferingen. Jeg har visningsprøver på alle produkter jeg levere når du kommer i studio.

Mange lurer på hva en fotografering vil koste til slutt, og da må jeg si at det vet jeg ikke. Det kommer helt an på hva du ønsker deg. Rett og slett. Noen ønsker å bestille fine album, fantastiske forstørrelser, bilder i glass og ramme, bilder uten ramme, lerret og litt til, og andre ønsker å bestille digitale bilder. De fleste ønsker seg faktisk en kombinasjon av digitalt og printprodukter.
Under her finner du en kort prisindikasjon på noen av grunnproduktene.

I hver fotografering hos meg er det en bestillingstime inkludert. På denne kommer du tilbake til studio, og sammen ser vi på bildene på stor skjerm, og finner ut hva vi kan bruke favorittene til. noen kunder vet akkurat hva de ønsker seg når de bestiller fotograferingen, og vet ikke. Det som er fint er at jeg hjelper deg.

DIGITALE BILDER

GRUNNPAKKE 5 digitale bilder 5000,- 
Ekstra bilder utover GRUNNPAKKEN 350,- pr.stk

PRINTPRODUKTER

Print fra 795,-
Album fra 4599,-

Alle priser er inkl. mva.

 

SEND BOOKINGFORESPØRSEL

Da har du tittet på bildene mine, og liker det du ser, og er i grunn klare til å bestille fotografering. SÅ KULT!

Det du gjør nå er å fylle ut kontaktskjema under her, og fortell meg hva jeg kan hjelpe deg med.
Jeg ringer eller sender deg e-post så snart jeg får mulighet (normalt innen 3 arbeidsdager - er det noe som haster, ring meg!)

 

Fyll ut kontaktskjema under. Felter merket med * er obligatorisk.
Din informasjon deles ikke med andre.

Navn: *
Navn:
Bryllupsdato/Termindato
Bryllupsdato/Termindato
Ved bryllupsforespørsel: Fyll inn BRYLLUPSDATO Ved Gravid- eller nyfødtfotografering: Fyll inn TERMINDATO

backgrund 2500x2500_3.jpg