Cart 0
 
 

vi kan aldri få nok barnebilder

Barne- og familiefotografering

Hvor ofte er det ikke sånn at man tenker at “nå har jammen tiden gått fra oss igjen”…
Og barna har plutselig vokst 10-15 cm og begynner å bli store.

Tiden går så himla fort. Jeg merker det selv - plutselig har jeg snart en 11-åring her, og jeg skjønner lissom ikke helt hva som skjedde. Jeg blunka jo bare…litt…Det er derfor vi må være flinke å få laget bilder av barna våre - sånn at vi kan bevare minnene om tiden akkurat nå.

Å ha fine bilder av barna fra AKKURAT NÅ er så viktig. Det hjelper oss å huske, og disse bildene vil glede barna når de blir voksne, og kanskje deres barn og barnebarn der igjen. Når jeg fotograferer, så skriver jeg historie i bilder - deres historie. Og, ofte er det jo sånn at hver gang det skal tas bilder i heimen, så er det en av de voksne som alltid står bak det kameraet. Så en av oss er lissom aldri med på bildene - det er nesten som om vi ikke har eksistert. Og, sånn kan vi jo ikke ha det. Så, derfor anbefaler jeg barne- og familiefotografering for ALLE! Dette kan man gjøre når som helst. Gjerne flere ganger i løpet av livet. Og da mener jeg ikke bare til 1-årsbildene, konfirmasjonen eller bryllupet. Vet dere, jeg møter av og til brudepar som sier at sist gang de var hos fotografen, det var til konfirmasjonen. Det er litt leit syns jeg, og oppfordrer med dette ALLE til å bestille tid til fotografering i dag! Rett og slett. Fordi disse bildene - disse bautaene som stopper tiden, og forteller historier som ellers vil gå i glemmeboka - de er så innmari viktige…Syns ikke du? Det syns i allefall jeg.

 
 

Praktisk informasjon

Vi ønsker å bestille fotografering - hva gjør vi så?

Så flott!! Da klikker dere på bestill fotografering-knappen her, og sender meg noen ord om hva dere ønsker dere.

Kan vi bestille forstørrelser, album og takkekort hos deg?

Selvsagt! Jeg tilbyr mange fine forstørrelser - alt fra ordinære gavestørrelser til store bilder på veggen i glass og ramme. Jeg har også andre alternativer som dere kan se utstillt i studio.

Utefotografering eller studiofotografering?

Det er litt opp til hva dere liker best. JEG liker utefotografering veldig godt - særlig på de litt større barna og for familiefotograferinger. Rett utenfor studiodøra mi på Bærums Verk har jeg jo et eldrorado for utefoto, og har de fleste fotograferingene mine her. Men, jeg har også noe gullsteder, som jeg bruker, alt etter sesong. Jeg fotograferer forøvrig ute hele året, og litt snø er ikke farlig, og blir i grunn veldig fint på bildene.

Vi ønsker utefoto - hva om det regner?

Litt duskeregn går som regel helt fint, men det ideelle er så klart oppholdsvær. Ellers fotograferer jeg ute i stort sett all slags vær. Men, skulle vi våkne opp på fotodagen, og dete r surt, vått og hustrig, så utsetter vi rett og slett til neste nærmeste ledige dag, og flytter fotograferingen. Sånn er det når man bor i et land med vær. Jeg er vant til å jobbe ut fra vær og vind, så jeg har rutiner på flytting av fotograferinger, så det pleier å gå helt fint.

Kan vi ha med kjæledyr?

Det kan dere. Jeg elsker dyr, og er oppvokst med både hund, katt, hest, kanin, chinchilla, rotter og skilpadde, og vet hvor utrolig koselig det er å ha dyrene med på bildet. Bare si i fra ved bestilling at dette er et ønske, så tilpasser jeg fotograferingen til det. Store dyr som hester og sånn, er det nok best at jeg kommer til dere for å fotografere.

Kan vi ha familiefotografering samtidig?

Såklart. Det er bare hyggelig. Si i fra ved bestilling bare, så tilpasser jeg fotograferingen til dette.

Hva om noen blir syk på fotodagen?

Det er jo ikke hyggelig for noen å måtte bli fotografert når man ikke er i form, så om dere oppdager feber på kvelden før foto eller på morgenen, så sender dere meg bare en melding, så finner jeg nærmeste ledige fotodag og flytter fotograferingen. Det pleier alltid å gå helt fint. Barn og voksne som ikke er i form er i grunn ikke noe vits å prøve å lage fine bilder av - feber syns godt på bilder, og det er vanskelig å få frem de fine uttrykkene vi ønsker oss dersom barnet ikke er i form. Da er det mye bedre å finne ny fotodag.

barnefotografering_familiefotografering_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__2231.jpg
beige.jpg
barnefotografering_familiefotografering_fotograf_fatmonkey_bærumsverk___3775.jpg
 

PRIS BARNE-OG FAMILIEFOTOGRAFERING

Barnefotografering (fra 1 år)

Ca. 1t fotografering i studio eller ute (ca. to antrekk)
Online visningsgalleri – her velger du dine digitale bilder
Bestillingstime – bilder er ikke inkludert og bestilles i etterkant

1600,-*/2100,-

  • *Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

Barnefotografering (fra 1 år) m/søsken/familie

Ca. 1-1,5t fotografering i studio eller ute
Søskenbilder, familiebilder er inkludert i tillegg til enkeltportretter
Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter
Bestillingstime – bilder er ikke inkludert og bestilles i etterkant

1900,-*/2400,-

  • *Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

 
backgrund 2500x2500_.jpg
 
nyfødtfotografering_nyfødtfotograf_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__0069.jpg

Produkter

Enten du ønsker deg bilder i glass og ramme, album med de fineste bildene, eller digitale bilder, så bestiller du dette etter fotograferingen.
Bilder er ikke inkludert i fotograferingsprisen, og under her finner du litt info om priser på digitale bilder og produkter.

Jeg har de mest fantastiske produkter, som du kan etterbestille etter fotograferingen. Jeg har visningsprøver på alle produkter jeg levere når du kommer i studio.

Mange lurer på hva en fotografering vil koste til slutt, og da må jeg si at det vet jeg ikke. Det kommer helt an på hva du ønsker deg. Rett og slett. Noen ønsker å bestille fine album, fantastiske forstørrelser, bilder i glass og ramme, bilder uten ramme, lerret og litt til, og andre ønsker å bestille digitale bilder. De fleste ønsker seg faktisk en kombinasjon av digitalt og printprodukter.
Under her finner du en kort prisindikasjon på noen av grunnproduktene.

I hver fotografering hos meg er det en bestillingstime inkludert. På denne kommer du tilbake til studio, og sammen ser vi på bildene på stor skjerm, og finner ut hva vi kan bruke favorittene til. noen kunder vet akkurat hva de ønsker seg når de bestiller fotograferingen, og vet ikke. Det som er fint er at jeg hjelper deg.

DIGITALE BILDER

GRUNNPAKKE 5 digitale bilder 5000,- 
Ekstra bilder utover GRUNNPAKKEN 350,- pr.stk

PRINTPRODUKTER

Print fra 795,-
Album fra 4599,-

Alle priser er inkl. mva.

 
 

Send bookingforespørsel

Da har dere tittet på bildene mine, og liker det dere ser, og er i grunn klare til å bestille fotografering. SÅ KULT!

Det du gjør nå er å fylle ut kontaktskjema under her, og fortell meg hva jeg kan hjelpe deg med.
Jeg ringer eller sender deg e-post så snart jeg får mulighet (normalt innen 3 arbeidsdager - er det noe som haster, ring meg!)

 
 
fatmonkey_bakgrunn_beige1_1500x900px.jpg