Året som gikk så innmari fort - Velkommen 2019

Ja, det var jammen meg 2018 det. Og FOR et år det har vært. Jeg har jobbet - MASSE! Og så har jeg vært en god del på reisefot. Jeg er så uendelig takknemlig for alt det fine jeg har fått oppleve sammen med kundene mine, og alle de fine menneskene jeg har fått møte for første gang i året som gikk.

I mai reiste jeg til Inderøy og Saga senter for fotografi for å gå en workshop med den fantastiske Joyce Tennesson. Denne dama er en legende, og jeg var så heldig å få en av de ti plassene på denne workshoppen. I en hel uke kunne vi dypdykke ned i portrettfotografiet. Det var så morsomt, for her fikk vi gått litt utenfor de vante rutinene man ofte lager seg når vi jobber med kunder, og kreativiteten fikk blomstre. Jeg syns det er viktig å finne ny inspirasjon, og å hele tiden lære noe nytt, og utvikle meg som fotograf. Derfor er jeg på workshops ca. et par ganger i året.

I det jeg drev og pakket kofferten for å reise til trønderlag tikket det inn en melding fra en kollega. “bli med til Santorini” sa hun. Så, for å gjøre en kort historie enda kortere, så ble det bestillt biletter til Santorini. Jeg skulle på tur IGJEN! Og fy fela for en fantastisk tur det ble. Men, tro for all del ikke at det var noen ferie vi skulle på. Vi skulle henge med noen av de kuleste fotografene og videografene i verden. Og, så skulle vi fotografere såklart. Jeg er litt sånn “yrkesskada” - og syns lissom nesten ikke det er vits å reise et sted om jeg ikke får fotografere litt og. Haha…familien min syns jeg er litt snodig der.

bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto__0046.jpg

Så gikk dagene da jeg kom hjem, og i Juni reiste jeg en tur til Roma, og fikk kikket helt til topps i kuppelen på Peterskirken. Det var kult det!!!

©Ann Sissel Holthe_www.fatmonkey.noRoma 2018_P6041287.jpg

Så var det litt ferie og enda litt mer jobbing, før turen gikk til Svalbard. DET er en tur jeg VARMT kan anbefale. Jeg skal skrive litt mer om alle turene i egne innlegg, men tenkte det var morsomt med en sånn oppsummering av året nå helt i starten. Også tenkte jeg at du kanskje blir litt kjent med meg og så er det jo morsomt å se flere bilder, sant.

Etter Svalbard kom jeg hjem til julerushet - som hos meg egentlig starter i august. Da var det bare å henge i fletta frem til jeg skulle på….tur igjen…haha…Og jada, jeg jobbet fullt og vel så det i tillegg til all reisingen.

Neste tur gikk til Island. Jeg har alltid drømt om å reise dit, men har lissom aldri helt kommet så langt. Nå kan jeg si så mye at jeg gleder meg til jeg kan reise tilbake. For jeg ble lissom ikke helt ferdig. Tror nesten ikke man blir det der. Når jeg tenker meg om - jeg tror jeg ønsker meg hytte på Island…haha.

Så, det var året som gikk, kort oppsummert. Og, kanskje du legger merke til det, men hjemmesiden ser litt annerledes ut? Det var på tide å pusse den opp. Og, når jeg skal gjøre noe, så gjør jeg det skikkelig, så derfor bygget jeg den helt på nytt på ny plattform. En litt mer bloggevennlig en, så nå håper jeg å få vist dere mye mer bilder fremover, og å lage koselige og nyttige innlegg jeg tror dere vil like.

Siden er ikke heeelt ferdig - de blir gjerne aldri helt ferdig, men jeg tror du skal kunne finne det viktigste her nå. Enten du lurer på nyfødtfogorafering, bryllupsfotografering, konfirmantfotografering, babyfotografering, familiefotografering eller noe helt annet.

Velkommen skal du være 2019! Og velkommen skal DU være og.

Smil fra Ann Sissel

BLOGGAnn Sissel Holthe