Back on track

2019-02-27+Susanna+Westgaard-17.jpg

Da er jeg tilbake i farta igjen etter en fin ferie. Det er mange mange mange år siden jeg har hatt ferie over så mange dager på en gang, og akkurat i år var det akkurat sånn som det skulle være. Veldig fint!

Jeg startet første uka etter ferien med å fotografere en skjønn liten nyfødt og familien hans. SÅ koselig start etter ferien altså!

Så nå jeg jeg altså tilbake, og høsten er rett rundt hjørnet. Jeg har allerede mange fine fotograferinger i kalenderen min her, men har plass til noe til, så det er koselig. Fra nå og utover er det også helt fantastisk nydelig for utefotografering!!

Det kommer til å skje noen fine endringer her hos meg fremover, som bla.a. resulterer i færre ledige tider for fotografering i ukedagene, så jeg åpner opp flere helgetider fremover. Så, det betyr og at dersom du ønsker deg fotografering hos meg, så bør du ikke vente for lenge med å booke din tid - for her kan der fort bli fullt.

Jeg kommer tilbake til det om ikke så alt for lenge. Det er i allefall UTROLIG SPENNENDE tider her på Fatmonkeykontoret!

2019-02-27_babyfotografering_fatmonkeyfoto_ann-sissel-holthe.jpg

Nå har også produksjon kommet tilbake etter ferie, så de som venter på print, burde få melding fra meg om ikke så alt for lenge om at det er noe klart til henting. (og jeg gleder meg som vanlig til å se bildene ferdig trykket).

Og NÅ - nå skal jeg svinge meg rundt og få ferdig flere visningsgallerier som står i kø for å bli sendt avgårde til de søte kundene mine, så de får velge sine favoritter. Og, så har jeg et brudepar som venter spent på bildene sine, så de skal og klargjøres og ferdistilles her. Det er jammen meg MYE annet som skal gjøres annet enn selve fotograferingen (som er ca 10% av jobben, og stort sett den delen av jobben som dere kunder ser blir gjort - for her kan jeg love deg at det skjer masse “bak kulissene” i fotografhverdagen).

Da logger jeg av, og ønsker deg en fortryllende fin uke så lenge!

Og, ønsker du å bestille fotografering, bare trykker du på knappen under her, og sender meg noen ord om hva du ønsker deg.