Barnefotografering i blomstereng

01_fatmonkeyfoto_Barnefotografering_fotograf-Bærum_utefotografering_fotograf-Bærumsverk.jpg

Selv om vi så vidt har kommet i midten av mars har jeg begynt å tenke på vårens utefotograferinger jeg. Jeg har ofte familiefotografering og barnefotografering ute, og jeg elsker slike utefotograferinger. Og i dette innlegget tenke jeg å vise deg en av mine favorittsteder, der hvitveisen står i blomst fra midten av april til midten av mai. Her har jeg hatt mange barnefotograferinger, familiefotograferinger og konfirmantfotograferinger opp igjennom årene.

Mange lurer på hva som skjer dersom de har bestilt utefotografering, fått fotodato og tid…og så regner det på dagen….Og da svarer jeg alltid at det går helt fint. Da må vi rett og slett bare flytte fotograferingen til en annen dag der været er mer med oss. Jeg booker inn kun et begrenset antall utefotograferinger i mnd. for å kunne ha mulighet til å flytte på dagene i tilfelle været ikke er med oss på fotodagen. For, ønsker man seg utebilder (og det skjønner jeg SÅ godt - de blir jo så fine!!), så er det jo ute vi skal fotografere. Og, når man bor i et land som Norge, så må man ta høyde for at været ikke er helt som man ønsker alltid, så det er i grunn null stress.

Men, denne fine dagen jeg laget disse bildene var det strålende sol og bare godvær, og vi hadde det så utrolig koselig der ute i skogen.

Hvitveis-skogen min blomstrer fra ca midten av april til midten av mai.

Jeg har pr. i dag noen ledige tider i uke 17, 19 og 20 (uke 20 er nok helt på grensen, og skogen kan være avblomstret, men vi får fine bilder uten hvitveisen og).

DET KAN HENDE DU VIL LIKE DISSE INNLEGGENE OGSÅ

BARNEFOTOGRAFERING | BABYFOTOGRAF | FAMILIEFOTOGRAFERING | FOTOGRAF I BÆRUM | UTEFOTOGRAFERING