Bitte liten og ny i verden | Nyfødtfotografering i mitt lille studio

01_2018-12-13 _ss_nyfødtfotografering_babyfotografering_nyfødtfotograf_fatmonkeyfoto-40.jpg

Rett før jul kom det tre skjønne guttene på besøk til meg i studio. Bittelillebror skulle på nyfødtfotografering, og makan til flinke storesøsken skal man lete lenge etter. Lillebror sov så godt at vi rakk både lys og mørk bakgrunn på beanbagen, og vi fikk noen skikkelig fine søskenbilder.

Det er alltid hyggelig å lage søsken bilder ved nyfødtfotografering, men sier alltid i fra at dersom storesøsken er mellom 1-3 år, så må vi alltid se hvordan det går, for da er det smårollingene som styrer showet. Stort sett går det dog veldig bra, og vi får superfine bilder av både store og små. Nå var jo ikke dette noen utfordring når man er så store og flinke som disse gutta her, så jeg koste meg stort med besøket denne dagen.

Nyfødtfotografering og babyfotografering er nok det jeg jobber mest med, så når man kommer til meg skal man vite at man kommer til en fotograf med erfaring med nettopp babyer. Nå hjelper det nok og at jeg så og si vokste opp i en barnehage (mamman min hadde nemlig familiebarnehage da jeg vokste opp), og jeg har alltid vært glad i barn. Jeg har et barn selv, og vet hvordan det er å være nybakt og har etterhvert blitt en racer på babyer. For, det som er så spennende med disse bitte små, er jo at de er helt forskjellige. Alle sammen. Og det er babyen som styrer showet. Men man lærer seg noen triks i løpet av årene, og da blir det fine bilder.

Når storesøsken er med på fotograferingen pleier jeg å få tatt noen enkeltportretter av de eldste også, dersom tid og dagsform på barnet tillater det. Det syns nemlig jeg er veldig koselig. Det gjør det oftest også lettere å få til søskenbildene etterpå, for da er storesøsken blitt “varm i trøya”, og syns i grunn dette er veldig morsomt.

Så, det var litt sånn veldig kort om hvordan jeg jobber når jeg har nyfødtfotografering med storesøsken.
Jeg er forresten så uendelig takknemlig for at jeg får vise bilder fra fotograferingene mine. For da kan det jo hende jeg når ut til akkurat DEG, som også har lyst på sånne bilder, og så får jeg vist ha jeg kan. Pluss at det er jo litt stas å få vise frem det man lager - man har litt sånn kunstnersjel, og da vil man jo gjerne vise frem sine mesterverk, ikke sant.

Takk for at du var innom og tittet. Det er lov til å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet om du vil ♥. Og, dersom du kjenner noen som venter en liten ♥-skatt, fortell dem gjerne at jeg finnes da.

Dersom du ønsker å bestille nyfødtfotografering, så gjø man helst det i god tid før termindato. Klikk på knappen under her for å komme til kontaktskjema, og send meg noen ord, så tar jeg kontakt med deg så snart jeg kan.