Bryllupsfotografering i Oslo Sentrum | D + BE

En iskald novemberdag tok jeg banen inn til Oslo for å møte disse to. Når man skal fotografere midt i Oslo sentrum er det lurt å starte tidlig, så det gjorde vi - litt sånn før fuglene begynner å våkne skikkelig til, og akkurat i det lyset ble helt perfekt. Man skal være litt hardfør som brudepar for å orke å bli fotografert ute på vinteren, men det er SÅ verdt det! Det tror jeg bildene taler for seg selv om, sant. For, det er noe eget med vinterlyset. Det er lissom så…rent….Når det er klarvær såklart.

Legg forresten merke til de fine skoene til bruden. De hadde også brudens mor i sitt bryllup. Jeg ELSKER sånne detaljer altså!!! (og så ELSKER jeg sko…til min manns store fortvilelse…Noen som kjenner seg igjen i det tro?)

Et hett tips (phun intended), er å ha på ulltøy i nøytrale farger under dressen og under brudekjole-skjørtet. Da holder man seg passelig varm under fotograferingen, og det er lett å dra av seg ullundertøy når man kommer inn i selskapslokalet og skal starte middag og fest. Og, det er så inderlig vel verdt det i stede for å måtte fryse seg mer kald enn nødvendig. Så, det var dagens tips til alle brudepar som skal ha vinterbryllup der ute. ♥ PS! Bildet over her er en liten filmsnutt jeg laget - skru på lyden, len deg tilbake og kos deg med bildene…

Jaggu…Da var vi kommet til slutten av denne artikkelen gitt. Dersom du nå sitter og tenker - sånne bilder vil vi og ha….Ja, da tar du enkelt kontakt ved å trykke på knappen under her.

Smil fra Ann Sissel ♥

Vendor love

Brudekjole: Tuva Listau - Tilpasset deg