Bryllupsfotografering i Sandefjord

En vakker, varm junidag giftet Liv-Inger og Christer seg i Sandar kirke i Sandefjord. Og jeg fikk være med og dokumentere hele dagen. Akkurat sånn som jeg liker det best. Sandefjord viste seg fra sin beste side denne bryllupshelgen. Fordelen med å ha med fotograf hele dagen, er at brudeparet får bilder fra forberedelsene på starten av dagen til brudevalsen på kvelden. I dette bryllupet hadde bruden en overraskelse på lur også - hun hadde to brudekjoler. Og det syns jeg var skikkelig morsomt, for da laget vi noen bilder med den første kjolen tidlig på dagen, og da hun hadde skiftet på kvelden lurte jeg med meg brudeparet ut for å lage noen fine bilder av dem sammen med den andre kjolen.

Sommerkveldene er ofte lyse og lange her i Norge, så det fungerer ofte veldig fint å gå ut i en av pausene og fotografere litt. Det som er fint da, er at vi får det mye kveldslyset vi ikke kan få midt på dagen, når brudebildene i norge tradisjonelt blir laget. Og, dersom det er sol, kan vi være heldige å få laget solnedgangsbilder som jeg elsker å lage. En annen ting med å gå ut og bare være dere to og meg i en pause, er at dere får litt tid til bare dere. Og det er viktig på en sånn dag. Litt tid til å bare la alle inntrykk synke inn, og å bare være.

Men nå skal jeg la deg få se på bildene. (du kan også se noen av bildene i videoen som ligger på toppen her. Jeg syns det er en sånn innmari koselig måte å vise bilder på.)

Fine, ikke sant:). Jeg føler meg alltid så utrolig heldig som får være med brudeparene mine på denne store dagen, som jo en bryllupsdag er. Å jobbe som bryllupsfotograf er krevende, men også utrolig givende. Det er det som er så fint. Visste du forresten at jeg er på instagram? du finner meg på @fatmonkeyfoto.

Dersom du skal gifte deg og er på utkikk etter bryllupsfotograf, og du liker bildene mine, så kan du lese mer om bryllupsfotografering her:

Kanskje du vil like disse også