Bunadsbilder i vakkert miljø | Konfirmantfotografering i Bærum

01_konfirmasjonsfotografering_fotograf-Bærumsverk_konfirmantfotografering_fatmonkeyfoto.jpg

Rett utenfor døren til mitt lille koselige studio her på Bærums Verk, har jeg et så fantastisk område jeg ofte bruker til fotografering av konfirmant. Hele året er det fint her, og jeg er så takknemlig for at jeg har kunnet lande, og skape mitt drømmestudio akkurat her. Denne superflinke jenta var hos meg i starten av oktober, rett før høsten tok over for sommeren, og mens det ennå var grønt og frodig rundt dørene. Vi rakk ganske mye denne dagen, både skogbilder, og bilder med elven som bakteppe. Jeg er forresten spent på om elven vil la meg komme så nær som den gjorde i fjor i år og - det er ikke sikkert, men jeg x fingra.

Når jeg fotograferer konfirmanter parkerer jeg ofte foreldrene i kundekroken, der de kan kose seg med en kopp kaffe eller tre, så tar jeg med meg konfirmanten ut for en hyggelig konfirmasjonsfotografering. Jeg syns det er så morsomt å fotografere akkurat denne alderen, og vi har det generelt mest bare gøy på fotograferingen, og det blir det fine bilder av. For, en fotografering skal være morsom syns jeg. Det er ikke bare bildene som lages, men det er hele opplevelsen. Det skal rett og slett være en hyggelig og morsom opplevelse å gå til fotografen.

Lurer du på konfirmasjonsfotografering? Da kan du lese litt mer om hvordan jeg jobber, og hva det koster om du trykker på knappen under her.

Smil fra Ann Sissel

I tilfelle du har lyst til å se enda flere bilder - konfirmantbloggen