Torsdagsbloggen | what´s going on in the office

2019-08-09 Flatlays.jpg

Da er første uken etter høstferien over strax, og jeg sitter her med litt for høye skuldre. Dere skjønner. Tirsdag morgen uken før høstferien hadde jeg rigget meg til her, men kaffe i koppen og klar for en fin dag på kontoret. jeg hadde lina opp alt som skulle redigeres og leveres i løpet av uka - sånn at jeg var passelig ajour før høstferien. MEN, sånn skulle det altså ikke bli denne dagen. For, jeg puffa på musa for å vekke Imacen, og i det skjermen slo seg på skjønte jeg raskt at her var det noe som ikke var som det skulle. Skjermen var svart, med et stusselig lite mappeikon med et spørsmålstegn i. Noe som indikerer at maskinen ikke finner startdisken - altså harddisken som driver hele greia. Jeg søkte litt rundt og lette og lette, men disken, den var altså sporløst forsvunnet.

nyfødtfotografering_fatmonkeyno_0036.jpg

Og, du kan tro stressnivået gikk fra ca 50-100% på null komma swish da jeg innså at slaget var tapt. Maskina måtte på service. Jeg så lissom alle planlagte arbeidstimene bare flagre avsted, for det var bare å innse - denne uka kom ikke til å bli noen redigeringsuke. Jeg klatra på loftet og hentet ned esken til Mr.Imac, og fikk stappen den på plass og dura ned på eplehuset for hjelp (de vet alltid råd om det er noe). Og joda, jeg hadde rett - maskina måtte til eplesykehuset. Men der var det sykdom og lang ventetid fikk jeg vite - minst 26 dager. Himmel og pannekaker tenkte jeg…Men jeg hadde flax - de fikk startet raskt på den, og fikk stillt diagnose allerede noen dager etter jeg leverte den inn.

Enden på visa var at hele hovedkortet og SSD-disken måtte byttes ut, og på fredag var maskinen klar for hjemhenting. Så helga har gått med til å sette opp maskinene på nytt, og å få kommet i orden her igjen (så mye for en hel uke ferie…ja ja…det viktigste er at jeg er i siget igjen kjenner jeg). Så nå jobber jeg på spreng for å få unna all redigering, bestillinger, mailer som skal besvares og innimellom der koselige fotograferinger - så målet er å gå fra stressnivå 100%- ca 50% igjen (når man jobber for seg selv ligger nok den følelsen av at man alltid har noe man skulle ha gjort der, så derfor kommer jeg aldri i stressnivå 0%…hehe…men 50 % er bra det og. Så - det var de siste tre ukene kort oppsummert…

og NÅ - nå må jeg komme meg i redigeringa igjen…fortsatt ikke helt midnatt, så her jobbes det bittelitt til før jeg og skal legges på lading.

Ønsker deg en fortryllende fin helg og en ny super uke

Smil fra Ann Sissel