Gravidfotografering i blomsterengen

01_gravidfotografering_nyfødtfotografering_gravidfoto_fatmonkeyfoto.jpg

I en vakker blomstereng fikk jeg stoppet tiden for Sandra og babymagen hennes. Å gå gravid er både en fantastisk og en litt surrealistisk opplevelse. Jeg har gjort det en gang, og husker jeg syns det var helt merkelig at det bodde noen der inne i kroppen min, som vokste og vokste, og etterhvert begynte å gi meg fler og fler livstegn. Samtidig som at jeg gledet meg helt villt til å møte denne lille mageboeren som drev og romsterte inni der.

Når man ønsker seg fine gravidbilder, så er det ofte for å stoppe tiden akkurat der og da. Det som er litt flax, er at det er akkurat det som er min superpower - å stoppe tiden, og bevare minnen for kundene mine.

I dette innlegget er jeg og så heldig å få vise noen av de fine gravidkjolene jeg har til utlån når du er på gravidfotografering hos meg. Disse kjolene bor nemlig i studio, og passer de fleste. For, det er jo ikke alltid så lett å vite akkurat hva man skal ha på seg under en slik fotografering, så da har jeg løsningen for deg.

Jeg fotograferer gravide ute og inne hele året, og vil etterhvert vise deg flere bilder fra andre gravidfotograferinger jeg har hatt tidligere, sånn at du kan se litt hva jeg kan gjøre for deg. Målet er uansett alltid å lage bilder både du og mageboeren kan ha glede av i alle fremtid. For, det er ikke til å stikke under en stol at avleggeren etterhvert kommer inn i “nyskjerrigper-fasen”, og da lurer disse små barna på alt mulig - også på “hvor kommer jeg fra”…Og jeg kan love deg jeg har hatt noen koselige og morsomme stunder der vi har tittet på bilder av min mage, og hun har peket og lurt på hvordan det var mulig at den magen - det var der hun bodde lissom. Nå skal det sies at jeg aldri fikk laget skikkelige gravidbilder av meg selv, og det angrer jeg så inderlig på. For her kommer det nok ikke flere barn, så den døren er lukket. Og det er nok en av grunnene til at jeg syns det er ekstra stas å få lage slike bilder for andre - rett og slett fordi jeg vet hvor mye man kan angre på at disse bildene aldri ble laget, og at jeg vet at nå får akkurat denne damen slike bilder som jeg selv skulle ønske jeg hadde. Og det er så fint syns jeg. Å kunne gjøre det for noen.

Disse gravidbildene er laget i slutten av mai, rett før solnedgang, da lupinene sto i sin fineste prakt, og lyset var på sitt aller fineste. Jeg fotograferer gravide hele året - både ute og inne i studio, så enten du ønsker deg fine studiobilder, eller utebilder, så er jeg klar!

Det er uansett lurt å bestille fotograferingen i god tid. Man vil jo helst ha gravidfotografering mens magen er på sitt høyeste (den synker nemlig litt ned når det nærmer seg fødsel), og i god tid før termin. Så når du er ca 7-8 mnd på vei pleier å være en fin tid for gravidfotografering. Og helst bør man rekke det senest 4 uker før termin (babyer kommer av og til litt før, så det er jo fint å få tatt disse bildene før magen er vekk ijgen;)).