Gravidfotografering på vinteren

1_0303_vinterbilder_gravidfoto_maternityshoot_gravidbilder_utefotografering_gravidfotografering.jpg

Jeg jobber ute hele året - også på vinteren. På vinteren har vi et ekstra fantastisk lys å jobbe med, man må bare kle på seg litt mer enn på en utefotografering på sommeren. Så, jeg tenkte jeg ville vise deg noen av bildene jeg laget for denne fantastiske damen, da vi hadde gravidfotografering en vinterdag i starten av mars. Jeg har fantastiske forhold rett utenfor døren min her på Bærums Verk, og jobber nesten like mye uten for studiodøren som innenfor.

Å få laget fine gravidbilder mens magen er på sitt aller fineste er et minne for livet. Og, dette er bilder som mini i magen og vil ha glede av, for jeg har mang en gang sittet med min egen tulle og sett på bildene av meg selv med gravidmagen, og vi har filosofert over livet inne i magen, og at hun faktisk bodde der inne i hele 9 mnd. Det er en forunderlig og vakker ting å få være gravid. Og så er det så utrolig uvirkelig og nesten litt surrealistisk når babyen kommer til verden, og så innser man at den faktisk HAR bodd og vokst inni magen. Det er nesten så uvirkelig, at man bare MÅ ha fine bilder for å tro at det er helt sant….

Dersom du lurer mer på gravidfotografering, finner du mer info når du trykker på knappen under her. Husk at det alltid er lurt å bestille fotografering i god tid, sånn at du får sikret deg en plass i kalenderen min.

Smil fra Ann Sissel