Jippi!!! Jeg greide det!!!

Foto:MACIEJ KRZYSZTOF

Foto:MACIEJ KRZYSZTOF

I går gikk premieutdelingen til Landskonkurransen i regi av Norges Fotografforbud av stabelen. I salen var vi en hel gjeng profesjonelle fotografer som ventet spent på å se hvordan bildene våre hadde gjort det i år, og spenningen var til å ta å kjenne på. Jeg visste at jeg i allefall hadde premiering på et bilde, men mer visste jeg ikke. Og en etter en ble ropt opp, og jeg ble mer og mer spent. For, des lenger ut i fremvisningen man kommer, des flere bilder og høyere poengsum har man oppnådd. Og jeg ventet og ventet…og det varte og det rakk…Jeg husker jeg så på pulsklokka mi, og pulsen var ikke akkurat i hvilemodus kan man si…Helt til mine bilder plutselig poppet opp på storskjermen. En bronse for bryllupsbildet mitt (som og kom på 4.plass sammenlagt i bryllupskategorien), og to hederlige omtaler (som er en ære bare å få for det er et kvalitetsbevis på at arbeidet mitt holder profesjonell kvalitet). Så, det var en skikkelig blidfis som stille til fotografering av diplomer og medaljer, og kan si at jeg er veldig fornøyd med årets resultat.

Fineste Liv-Inger & Christer. Er så takknemlig til alle kundene mine som gjør at sånn her er mulig.

Fineste Liv-Inger & Christer. Er så takknemlig til alle kundene mine som gjør at sånn her er mulig.

2_portrettfotografering_Bilder_fotografering_portrettfotograf_fotograf-Bærumsverk_fatmonkeyfoto.jpg

Jeg fikk hederlig omtale for disse to portrettene, laget i klassisk stil, som jeg virkelig elsker og gjerne skulle gjort enda mer av. Tenk å ha sånne bilder av seg selv om 50 år…og etterkommerne som kan sitte og titte på hvem de ligner på om mange mange år etter det…..Som jeg alltid sier - min superpower er å stoppe tiden…

Smil fra Ann Sissel

Landskonkurransen | portrettfotografering | bryllupsfotograf | Fotograf Bærums Verk