Kjærestefotografering i Frogn, Drøbak | M + T

01_Kjærestefotografering_drøbak_m+t_forlovelsesfotografering_fatmonkeyfoto__0056_kjærestefotografering.jpg

En skikkelig regntung sommerdag satte jeg meg i bilen og kjørte til Frogn like utenfor Drøbak. Jeg skulle møte Thomas og Miriam for første gang, for vi skulle ha kjærestefotografering i forkant av bryllupsdagen deres. Jeg tror jeg må være den heldigste fotografen i hele verden, for jeg har altså de herligste brudeparene. Makan til smilende, blide og fantastiske mennesker skal man lete lenge etter. Vi hadde det utrolig morsomt der vi hadde fotografering i regnvær, samtidig som vi hadde planleggings samtale før bryllupet.

Det er så utrolig nyttig å møtes på denne måten før en bryllupsdag. Jeg som fotograf blir kjent med brudeparet, og brudeparet blir kjent med meg, ser hvordan jeg jobber, og får kjenne litt på hvordan det er å bli fotografert. Vinn vinn. Og, dersom vi er tidlig ute, han man jo fine bilder man kan bruke i kirkeprogram og andre dekorasjoner på selve bryllupsdagen. Nei, nå skal jeg ikke skravle mere, så du skal få titte på bildene i stede.

SKAL DU GIFTE DEG?
Kanskje du liker bildene mine, og vil at jeg skal fotografere dere også?