Kjærestefotografering i Oslo | I + HK

01_Kjærestefotografering_oslo_i+hk_forlovelsesfotografering_fatmonkeyfoto_0738_oslo_Bryllupsfotografering_frogneparken_kjærestefotografering.jpg

Disse bildene kom jeg plutselig over i arkivene her når jeg lette etter noe annet. Jeg hadde glemt dem litt, for det er ganske lenge siden jeg laget dem. En vakker maidag i 2012 møtte jeg Ida & Hans Christian i oslo for å lage koselige bilder av dem sammen. Vi tuslet litt rundt og fant fine steder over alt. Oslo er fin sånn…Det er kule locations uansett hvor man snur seg. Ida visste og om en koselig Café der vi fikk lov til å fotografere litt. Det ble så fine bilder syns jeg, og selv etter alle disse årene, så elsker jeg dem like mye fortsatt. Jeg tror det må være det som er å lage bilder som står seg i tiden. Det er også en av de tingene jeg alltid tenker på når jeg er ute og fotograferer mennesker. Bildene skal være tidløse, og de som er avbildet skal være stolte av bildene….og det tror jeg de er…for begge har noen av disse bildene som sine profilbilder på sosiale medier. Det syns jeg er skikkelig stas…selv etter alle disse årene.

Takk for at du rullet deg helt ned hit! Håper du liker bildene mine! Del meg gjerne med en venn – da blir jeg skikkelig glad!

Smil fra Ann Sissel