Kjærestefotografering i Oslo

Om ikke veldig lenge gifter disse to seg. Og jeg skal såklart få være med og dokumentere dagen. SOM jeg gleder meg!!! Før fotografering av heldagsbryllup pleier jeg å ha en kjærestefotografering med brudeparet mitt. Disse to møtte jeg i Oslo, og så tusla vi rundt og fant noen fine steder.

Det snødde i bøtter og spann denne fine januardagen, og vi fikk skikkelig vinterstemning. Det er koselig det.

Og, i dag er det VALENTINES DAY, så da tenkte jeg det passet så fint å vise deg noen av disse bildene fra denne fine dagen. Nå gleder jeg meg til bryllupsfotografering, og er så spent på både kjolen, og alle de søte bryllupsdetaljene på den store dagen. Jeg vet allerede om noen, men det blir noe annet å se alt ferdig satt sammen akkurat sånn som det skal være.

Ønsker deg en strålende fin valenties. Spis en ekstra hjertesjokolade med god samvittighet i dag - det skal i allefall jeg.

 

BRYLLUPSFOTOGRAFERING | BRYLLUPSFOTOGRAF | KJÆRESTEFOTOGRAFERING