Kjærestefotografering i Oslo | Bryllupsfotograf, Oslo

kjærestebilder_forlovelsesfotografering_bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto_©Ann-sissel-holthe_Bildet får IKKE brukes av andre enn fotografen_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__6158.jpg

En kald høstdag møtte jeg Dagrun og Björn midt i Oslo for å fotografere kjærestebilder av dem. Det var iskaldt, så det ble korte effektive økter før jakka måtte på igjen for å finne varmen litt før vi fortsatte. Men fy fela så morro vi hadde det. Jeg har alltid på meg klær etter været, så jeg merket ikke at det var kaldt, og jeg glemmer helt tid og sted og slutter å legge merke til sånne ting når jeg fotograferer. Jeg blir lissom litt sånn “Zen”…helt tilstede i øyeblikket. Men, jeg tar jo alltid hensyn til de jeg fotograferer, som jo ikke alltid kan ha på like mange lag med tøy som meg, så vi kjører korte økter, med varmepauser innimellom. Og, ullundertøy er et must på utefotografering på vinteren. Heldigvis finnes det SÅ mye å velge i av praktisk og lekkert ullundertøy nå, så det er aldri noe problem. Jeg anbefaler mine vinterbrudepar og til å ha godt med klær under finstasen - ingen som ser hva som er under den dressen eller kjolen på bildene, og man holder seg varm.

Oslo har så mange fine locations til all mulig fotografering. Og på en middels bra vinterdag er lyset helt hærlig over alt. Og, for min del er det utrolig praktisk. Jeg trenger ikke ta med bilden engang. Jeg spretter på en T-bane og møter dere midt i sentrum. Genialt!

kjærestebilder_forlovelsesfotografering_bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto_©Ann-sissel-holthe_Bildet får IKKE brukes av andre enn fotografen_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__6086.jpg
kjærestebilder_forlovelsesfotografering_bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto_©Ann-sissel-holthe_Bildet får IKKE brukes av andre enn fotografen_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__6107.jpg
kjærestebilder_forlovelsesfotografering_bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto_©Ann-sissel-holthe_Bildet får IKKE brukes av andre enn fotografen_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__6117.jpg

Visste du at dersom dere bestiller heldags bryllupsfotografering, så får dere også en kjærestefotografering i forkant av bryllupsdagen. Oftest gjør vi dette når vi møtes for å planlegge dagen, og så blir vi litt bedre kjent.

Kjole: Tuva Listau - Tilpasset deg.