Kjærestefotografering på Bærums Verk

I dag setter jeg meg strax i bilen for å kjøre til der bryllupet til disse to skal være i morgen. Og jeg GLEDER meg SÅ innmari masse. For en liten stund siden hadde vi et koselig møte hos meg her på verket, og så hadde vi en superkoselig kjærestefotografering. jeg har kjærestefotografering inkludert i de største bryllupspakkene mine, rett og slett fordi det er en fin måte å bli kjent med brudeparene mine på, og så får brudeparet koselige bilder som både kan brukes på selve dagen, men som man og vil ha glede av i alle årene som kommer.

Kjenner du noen som skal gifte seg? Tips dem gjerne om meg. Kanskje er jeg ledig på deres store dag også. Eller skal du gifte deg selv?

Nå skal alt som pakkes må stappes inn i bilen, og så suser jeg avgårde med retning vakker destinasjon…Det blir bra det.

Smil fra Ann Sissel