Kjærestefotografering på Bærums Verk

01_Bryllupsfotograf_Bryllupsfotografering_fatmonkeyfoto_kjærestefotografering.jpg

Prewedding-shoot på idylliske Bærums Verk. Eller kjærestefotografering/forlovelsesfotografering. Kjært barn har mange navn. For disse fotograferingen har jeg etterhvert blitt veldig glad i. Jeg har ofte kjærestefotografering i forbindelse med bryllupsfotografering.

Da møtes vi, og har en liten samtale om dagen, og om hvordan brudeparet ønsker seg den, og hva som er viktig for dere, og så går vi ut og så har vi det morro. For, en kjærestefotografering er gøy. Og, så rekker vi å bli litt bedre kjent før den store dagen. jeg får kjent litt på hvordan det er å jobbe med dere, og dere får kjent litt på hvordan det er å stå foran kamera. Og akkurat DET er så innmari verdifullt. Pluss at dere sitter igjen med uformelle, koselige bilder av dere selv, som dere vil ha glede av for resten av tiden.

Jeg jobber som en superhelt med å få laget flere innlegg, men flere bryllupsbilder, og fylle opp hjemmesiden og bloggen litt her, men ting tar altså litt tid viser det seg (DET visste vi jo egentlig allerede da). Men, jeg har over årene greid å bygge en fin instagramfeed, der dere kan se enda litt flere bryllupsbilder, fra andre bryllupsfotograferinger. Den finner du HER: @fatmonkeyfoto.