Kjærestefotografering på Svalbard

06_2018-09-23 Dag og Susanna Westergaard8410.jpg

I en bitende kald vind fikk jeg fotografere disse to på Svalbard i Høst. Svalbard har et fantastisk og helt unikt landskap jeg ikke har sett maken til noe sted. Det er ingen trær der, og så er det helt stille…Det er bare vinden man hører og en og annen bil dersom man er i nærheten av Longyearbyen. Så utrolig fantastisk opplevelse når man kommer fra en hverdag fylt med lyder over alt. Jeg fant en ro på Svalbard, som jeg aldri har opplevd tidligere, og jeg vil gjerne reise dit igjen.

Ble det ikke fint! Jeg elsker jo vind i håret, og litt sånn imperfect perfect look på bildene mine, og jeg tror jeg naila det denne gangen. Tusen takk til Susanna & Dag for at dere holdt ut i den kalde vinden ♥

VENDORLOVE

Blomster: Verket blomsterbinderi (jepp jeg hadde den med meg i kofferten til paret mitt ♥)