Konfirmantfotografering i idylliske omgivelser på Bærums verk

konfirmantfotografering_konfirmasjonsbilder_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__0233.jpg

Det nærmer seg sesong for konfirmasjoner igjen - ja jeg vet, vi er “bare” i januar, men dersom du er konfirmantforelder, så vet du at planleggingen av den store dagen allerede er godt i gang. Jeg fotograferer mange konfirmanter i løpet av året, og her på Bærums verk har jeg et eldorado rett utenfor døren, dersom du ønsker deg fine utebilder av din konfirmant. Hos meg parkeres gjerne mor og far i kundekroken med fri tilgang til kaffemaskina (som og lager god te og kakao), og så tar jeg med meg konfirmanten ut og så har vi det gøy. Konfirmantene mine syns det er gøy å få være “modell for en dag”, og det er så morsomt!

konfirmantfotografering_konfirmasjonsbilder_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__0237.jpg

Ved å ha med to antrekk til fotograferingen får vi både bilder som er mer tradisjonelle konfirmantbilder, samtidig som vi får laget bilder som viser konfirmanten litt mer sånn som han eller hun er akkurat nå. Det skjer noe med folk når de kommer ut av finstasen, og inn i de mer vante klærne de føler seg komfortable i. jeg setter alltid av god tid til konfirmantene mine, så vi rekker fint to antrekk uten at det blir stress.

Mange lurer og på om det går å fotografere konfirmanten etter skoletid. Det gjør det. Men, det er lurt å bestille fotograferingen tidlig, for de ettermiddagene jeg har tilgjengelig fylles fort opp, både av konfirmantfotograferinger og familiefotograferinger, pluss at jeg er ofte ute på reise og fotograferer andre steder enn i Bærum, så des før du er på boka, des bedre om du vil sikre deg en dato.

Et hett tips er også å ha konfirmasjonsfotograferingen en stund før konfirmasjonsdagen. Da har dere mulighet til å bruke bildene i konfirmansjonen, og noen bruker bildene til detaljer i dekorasjonen av lokalene. Tenk å ha et fint konfirmasjonsalbum utstillt på et bord under konfirmasjonsdagen da. FOR et blikkfang! Og veldig morsomt for gjestene å se.