Konfirmasjonsfotografering på Bærums Verk

01_fatmonkeyfoto_konfirmantbilder_portrettfotografering_fotograf-Bærumsverk_fotograf-Bærum_konfirmantfotografering_konfirmasjonsfotografering.jpg

En solfylt junidag kom denne kule jenta til meg for å få laget konfirmasjonsbilder. Jeg har et paradis rett utenfor studiodøren, så denne dagen gikk vi ut og laget noen fine bunadsbilder i det fine været. Og så rakk vi og noen kule bilder der favorittinstrumentet - tverrfløyten var med. Jeg syns det er så morsomt når konfirmantene min har med seg favorittinstrumentet sitt, hunden, eller håndballdrakta - ting som er viktige for den jeg fotograferer, og som representerer tiden akkurat her og nå.

Jeg fotograferer forresten ofte konfirmantene mine rett etter skoletid, sånn at de slipper å ta seg fri for å komme til fotografering. Det som er fint, er at på den tiden av døgnet begynner lyset å nærme seg sånn som jeg liker det best.

Har du konfirmant i år, er det på tide å få en plass i kalenderen min. Og, trykker du på knappen under her, kan du lese litt mer om konfirmasjonsfotografering.

Smil fra Ann Sissel

I TILFELLE DU HAR LYST TIL Å SE ENDA FLERE BILDER - KONFIRMANTBLOGGEN