Bryllupsfotograf, Drøbak | Fantastisk låvebryllup i idylliske omgivelser

bryllupsfotografering-drobak_laavebryllup_bryllupsfotograf_weddinghotographer_©Ann-sissel-holthe_0202.jpg

Denne dagen er i grunn vanskelig å beskrive, for den var så fantastisk. To fantastiske mennesker ga hverandre sitt ja, i Drøbak kirke denne lørdagen i august.

Dagen etter en heidundranes regnstorm, der partytelt seilte sin egen sjø, og der strømmen gikk der maten sto klar, da skulle jeg ut på bryllupsfotografering. Men makan til brudepar med is i magan skal man lete lenge etter. “Det ordner seg” sa bruden. Og det gjorde det jo - det gjør det alltid. Jeg Digger mennesker med den holdningen til livet, og har i grunn stort sett møtt brudepar som har denne roen i seg rett før den store dagen, men det er ikke til å komme unna at det kan oppstå litt nerver og spenning når det nærmer seg, og det er helt normalt. Men, det beste er å tenke at det blir som det skal bli. Senke skuldre og bare nyte dagen som den kommer. Akkurat som disse to gjorde denne fine augustdagen.

Været hadde visst fått stormet fra seg dagene før, for vi fikk en aldeles strålende fin dag i Drøbak denne dagen. Det ble opphold, strømmen kom tilbake, og bakken tørket opp. Sola var til og med innom en tur.

Vi var uansett godt forberedt til fotograferingen denne dagen, for jeg hadde allerede hatt kjærestefotografering med Stine og Henrik en stund før bryllupsdagen, og vi hadde blitt bedre kjent, og planlagt at hvis sånn så sånn og slik. Vi hadde en plan. Og det liker jeg. Det er best. For da kan man bare senke skuldrene og nyte dagen.

Så, jeg tenkte jeg skulle vise dere litt bilder og en liten filmsnutt fra denne fantastiske fine dagen. Stine og Henrik ville ha festen både uformell og koselig, og hadde fått leid en låve som var selskapslokale denne dagen. Og det var så utrolig kult å se forvandlingen fra et rom med masse greier i som ikke lignet et selskapslokale i det heletatt (vi var innom og tittet når vi hadde planleggingsmøte), til hvordan låven fremsto på bryllupsdagen. SÅ FIN!!! Og august er en fin mnd. for låvebryllup. Det er nemlig en fordel at det ikke er så kaldt ute, for låver er gjerne ikke noe særlig isolert, så da kan det blir kaldt utover kvelden om det er sent på høsten eller tidlig på året. Ikke fordet. Jeg fotograferte et annet brudepar som hadde forberedt seg med kurver fulle av pledd, ullgensre og ullsokker som gjestene kunne låne om det skulle bli kjølig - så alt går.

Men, nå skravler jeg i vei! Nå skal du få se litt bilder.

bryllupsfotografering-drobak_laavebryllup_bryllupsfotograf_weddinghotographer_©Ann-sissel-holthe_0151.jpg

Å legge forberedelsene til et hotellrom eller kanskje hjemme hos seg selv, er så utrolig koselig. Det er jo koselig i frisørsalong og, men man finner en egen ro når man bare kan være seg selv, sammen med de man kjenner best akkurat denne dagen. Jeg vet at mange frisører og make-up artister tilbyr dette, så det er verdt å sjekke ut dersom det er mulighet for det.

Når man har bryllupsfotografen med seg hele dagen, så er det faktisk smart å sette av litt tid om trent ved solnedgang, og gå ut og fotografere litt til da. For, akkurat da har vi det fineste lyset i løpet av hele dagen, og det er godt for brudeparet med et lite avbrekk. PÅ sommerstid pleier dette å falle omtrent mellom middag og dessert, eller før kakeskjæringen. Kommer litt an på hvordan dagen er lagt opp, men pauser er uansett lurt, og man angrer aldri på at man tok seg de minuttene sammen med fotografen.

popcornmaskin, godisbar og slush-stasjon er bare så kult i bryllup. Gjestene er innom for påfyll, og dersom det er barn med i bryllupet, så koser de seg ofte stort når de får fri tilgang til popcorn, godis og slush. Jeg liker å få fotografert så mange detaljer som mulig når jeg fotograferer heldagsbryllup. Jeg vet nemlig at alle disse detaljene er nøye planlagt, og detaljene er jo det som setter rammen for bryllupsdagen, og det er fint å ha fine bilder av dem senere, for når man titter på slike bilder, så tas man rett tilbake til den store dagen.

Mange lurer på om jeg kan lage gruppebilder i løpet av dagen. Og det kan jeg såklart gjøre. Det beste er at jeg vet om de viktigste gruppebildene i forkant, men sånn som dette bildet som ble bestemt helt spontant, det funker det og. Det er også forskjell på gruppebilde av alle sammen (som oftest tar sin tid, både å stille opp, men ikke minst å samle inn alle (så der anbefaler jeg at man har en person som har dette som dedikert oppgave rett og slett - og at vi gjøre et slikt bilde tidlig på kvelden).


Jaggu…du har bladd deg helt hit! Tusen takk! Jeg håper du har kost deg og, kanskje har du funnet litt inspirasjon til ditt eget bryllup.

VENDORLOVE

Litt kjærlighet til de andre som har jobbet hardt for å lage en sånn fin dag:
Brudekjole: Bianco evento | Ski brudesalong @skibrudesalong
Make-up: Sandra Josefine @sandrajosefinemua
Frisør: Randi Glenne, albin frisør @randihair.albin
Blomster: Brudens mor
Bryllupskake: @fruthunebaker
Popcorn, slush og partytelt: Asha Vatvedt @alohafestutstyr

Dersom du skal gifte deg, og lurer på om jeg er ledig på dagen deres, så kan du bare klikke på knappen under her, sende meg noen ord om dere, bryllupsdatoen og hva dere ser for dere, så svarer jeg så fort jeg kan:).