Bryllupsfotograf, sandefjord | Bryllupsfotografering i idylliske Vestfold

I begynnelsen av Juni reiste jeg til Sandefjord for å være med Liv-Inger og Christer på deres store dag! og FOR en dag det ble!!! Bryllupsfotografering altså – Ingen sak å være bryllupsfotograf når man får oppleve så flotte bryllup som dette!

Først møtte jeg Liv-Inger og hennes brudefølge på Kong Karl midt i sentrum av Sandefjord. FOR et fantastisk fint sted. Vielsen var i Sandar Kirke, og så reiste vi ut i skjærgården for å lage noen fine bryllupsbilder.

Når jeg fotograferer heldagsbryllup liker jeg å få med meg brudeparet ut rundt solnedgang – når det er kommer jo litt an på når på året man gifter seg, men det som er fint med å lure seg ut en 15-13 minutter er at vi kan få bilder i det vakre kveldslyset. Dersom solen er tilgjengelig ved solnedgang er muligheten også absolutt tilstede for fine solnedgangsbilder. Akkurat denne dagen, fant vi det vakreste lyset midt i sentrum. Ofte skulle man ikke tro at det skulle bli så fint med bilder i byen, men jeg DIGGER det. Det blir lissom noe helt annet.

Men, nå skal du får titte på videoen med et lite utvalg av bildene fra dagen.

Og, dersom DU skal gifte deg, og liker bildene mine så kan det jo hende jeg er ledig på deres dag. Jeg reiser også utenfor norge om man vil det. Jeg har fotografert kjærlieik på Santorini, på Island og på Svalbard så langt. og jeg blir gjerne med dere dit dere skal.

Klikk på bildet, så spilles videoen av.