Lofoten adventure

01_2015-07-152529_lofoten_Bryllupsfotografering_Travel_Bryllupsfotograf.jpg

Lofoten - dette fantastiske øyriket langt mot nord. Som bare Må oppleves i allefall en gang i livet.

Jeg tenkte at jeg skulle ta deg med dit i dag jeg. For jeg har vært der, og har så innmari lyst til å reise tilbake. Helst for å fotografere et bryllup i Lofoten. DET står nemlig på bucketlista mi. For, da jeg var der sist, holdt hodet mitt på å spinne helt rundt opp til flere ganger, for det er fine locations OVER ALT der oppe. Og, øyriket viste seg fra sin mest dramatiske side de dagene vi var der oppe - med tunge skyer og dramatisk lys - så innmari kult!! Lofoten kan by på majestetiske fjell, strender du trodde bare fantes i syden, og en atmosfære du ikke finner noe annet sted. Du finner kunst, huistorie, god mat og en opplevelse du sent kommer til å glemme om du legger turen til Lofoten.

Vi reiste i grunn over alt der oppe. Vi hadde et stopp i Svolvær, der jeg bare MÅ få anbefale å spise på DUVERDEN. Der spiste jeg den beste fiskemiddagen jeg noen gang har smakt!!! Og så så utrolig koselig det er der.

Vi var også innom Nusfjord, som rett og slett er et gammelt fiskevær som er gjort om til museum. Jeg som er født og oppvokst i nord har jo sett fiskevær før, men det var morsomt å se hvordan det var før, og hvordan det er der ute nå. Her hadde de forresten god hamburger på Restaurant Karoline. Her kan jeg og se for meg at det er fint å feire bryllup (vet ikke om de leier ut lokalene til det, men jeg tror kanskje det)?

Henningsvær, Vikingemuseet på Borg, moskenes, og en hel haug andre steder ble også besøkt, og hele turen var en opplevelse i seg selv. Vi gikk ikke i fjellene på denne turen, og akkurat DET er noe jeg har lyst til å gjøre en gang. For, fjellene i Lofoten - de er majestetiske. Men det var de fra havnivå og, og det var utrolig kult å få reist rundt og sett så mange fine steder, så en tur hit kan absolutt anbefales! OM du har mulighet tror jeg faktisk bobil er et genialt boalternativ her dersom du ønsker å se deg skikkelig rundt. Og, det er ofte helt fullbooket i høysesong, så det er nok veldig lurt å bestille turen i god tid før du tenker å reise.

Men nå skal jeg slutte å skravle, og la deg titte på bildene her. Enjoy!

Såh…Vakkert, ikke sant…Tenk å GIFTE seg her, og ha bryllupsfeireingen på et sånt sted. Og ikke minst ha bryllupsbilder i et landskap som det Lofoten har å tilby…SÅ VAKKERT!!! Og, dersom du allerede VET at du skal gifte deg i Lofoten, og ennå ikke har funnet bryllupsfotograf…Titt tei, her er jeg;).

Ps! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en koselig hilsen i kommentarfeltet, så ser jeg at du har vært her ♥

Smil fra Ann Sissel ♥

Disclaimer: Ingen av linkene eller “anbefalingene” i dette innlegget et på noe vis sponset eller betalt for. Det er kun mine egne positive opplevelser av disse stedene jeg vil formidle til deg, så kanskje du og kan oppleve det samme.