Når en bestevenn reiser....

2019-06-14 Otto.jpg

Når en bestevenn reiser

I går var en rar dag. Tidlig på dagen fotograferte jeg en nydelig helt ny liten baby. Helt i starten på livet. Og jeg er så glad for at jeg fikk stoppet tiden litt for denne koselige familien som var hos meg.

Livet gir oss store kontraster enkelte dager altså. Det var godt å være på jobben de timene, for jeg visste at ettermiddagen kom til å bli tøff. Vi hadde en avtale som jeg gruet meg veldig til.

Otto, vår elskede lille bestevenn ble syk for en stund siden. Vi vet ikke helt når det hele startet, for det har lissom sneket seg innpå oss her. Vi hadde jo merket at han ikke var helt seg selv, men vi håpet til det siste at vi skulle få ham frisk igjen.

Men, veterinæren kunne ikke finne ut av det - og det kommer til et punkt der man som dyreeier må ta et vanskelig valg. Og milde makron for et vanskelig valg det var. For han ble ikke så gammel, lille bestevennen vår, men han hadde det så fryktelig vondt den siste tiden, så det kjennes godt at han har det bra nå, samtidig som at hjertet mitt er helt knust.

I går fikk han slippe, og fikk vandre over regnbuebroen. Jeg er så inderlig lei meg for at vi ikke kunne hjelpe ham, og få ham frisk igjen. Men som jeg sa til Lillemor her - det er værst for oss som er igjen. Otto har det bra nå. ♥

Igjen blir jeg og minnet på hvor uendelig viktig bilder kan være. For, det er bildene og minnene man sitter igjen med når noen har forlatt oss. Igjennom dette bildet får han fortsatt være med meg på kontoret hver dag, og aldri skal vi glemme ham ♥.