Nyfødtfotografering av en skjønn liten prinsesse

6_nyfødtfotograf_fotograf-Bærumsverk_nyfødtfotografering-Bærumsverk_nyfødtfotografering-asker_nyfødtfotografering-Drammen_fotograf_fatmonkeyfoto_nyfødtfotografering_nyfødtfotografering-oslo_Bærumsverk.jpg

Nyfødtfotografering er den sjangeren innen fotografering jeg har jobbet mest med de siste årene. og jeg ELSKER det! Å få låne det lille nurket noen timer, og dulle og sulle og lage så fine bilder, da det er noen helt eget. I mitt lille fotostudio på Bærums verk har jeg laget det hjemmekoselig for både store og små, og med stellebord for bleieskift og vannkoker dersom morsmelkserstatning må varmes på plass, ligger alle forhold til rette for en avslappende og fin fotografering.

Når jeg har nyfødtfotografering kan foreldrene slappe av i kundekroken, der de finner både kaffe og te, og så ordner jeg oftest med babyen. Desom jeg trenger hjelp, så sier jeg i fra, men ellers er det å være på Nyfødtfotografering hos meg en relativt avslappende affære. Akkurat sånn som jeg syns det skal.

Det er ikke noe stress med disse små nyfødte babyene, og jeg tilpasser fotograferingen til babyen. Det er tross alt den som bestemmer hele showet uansett. Men, jeg har mine trix for å få til de bildene vi ønsker oss, og for å få baby til å sovne godt. For, hva er vel mer hærlig enn en baby som sover godt, har det konfortabelt og fint. Det er bare vakkert det.

Dersom foreldrene er opplagt for det, lager jeg gjerne også koselige bilder av hele familien. Familiebilder som dette, er helt unike, for de viser så godt hvor små baby faktisk var, og jeg syns det er en egen ro over disse bildene.

Dersom du er gravid og ønsker deg nyfødtfotografering, booker jeg inn nyfødtterminer fortløpende. Det anbefales å booke fotografering i god tid før termin, da enkelte mnd. kan være mer hektiske enn andre, og fylles fortere opp i kalenderen min.

 

Erfaren nyfødtfotograf i Bærum. Server hele østlandet, med et koselig fotostudio sentralt på Bærums Verk. Nyfødtfotograf Bærum | Nyfødtfotograf Oslo | Nyfødtfotograf Asker | Nyfødtfotografering i Drammen | Nyfødtfotograf Sandvika