Nyfødtfotografering i Bærum

1_nyfødtfotografering-oslo_nyfødtfotografering-Bærumsverk_nyfødtfotograf_nyfødtfotografering-asker_nyfødtfotografering-Drammen_fatmonkeyfoto.jpg

For litt siden hadde jeg besøk av disse to skjønningene til fotografering hos meg her på Bærums verk. Det er så morsomt når storeslsken er så med på leken som denne tøffingen var, og vi fikk noen fine bilder av både liten og stor.

Visste du at det er et “magisk” vindu for nyfødtfotografering, som er på ca 14 dager. Jeg ser det ofte at etter 14 dager forsvinner nyfødtpreget, og barnet blir mer baby. Men, det betyr slett ikke at man ikke får fine bilder selv om man har passert 14 dager. Den skjønne lille jenta på bildene her var ca 3 uker da vi laget bildene, og det gikk helt fint. Det kan skje ting i svangerskap og under fødsel som gjør at man ikke orker eller rekker å komme til nyfødtfotografering før det har gått 10-14 dager, og jeg vil ikke at du skal stresse og bli lei deg og tro at toget har gått helt i fra deg. Jeg har fotograf MANGE babyer i løpet av mine snart 10 år som fotograf, og fine bilder blir det jo alltid.

Så - hva er det som er så “magisk” da med de første 14 dagene da tenker du kanskje…siden man “stresser” sånn med å få laget bildene i den tidsluken? Det er jo som nevnt - baby legger på seg, og de typiske nyfødttrekkene forsvinner. Noen babyer sover fortsatt veldig godt både på tre og fire uker, mens andre begynner er mer våkne. Hørsel og syn blir bedre og bedre ettersom tiden går, og babyen blir mer oppmerksom på verden rundt seg, og vil nok ikke ha like lett for å falle i dyp søvn som en nyfødt baby. Og, de første 10-14 dagene har oftest begge foreldrene fri sånn at begge kan være med på fotografering om man ønsker det (jeg fotograferer ikke nyfødte i helgene - kun ukedager i normal arbeidstid). Når alt dette er sagt - babyer sovner til slutt…bare man er tolmodig, og har satt av god nok tid. De er kanskje ikke så lettformeling i alle posisjoner når de har passert to-tre uker (naturlig nok - babyen vil jobbe for å strekke seg ut og å komme ut av den vante fosterstillingen), men fine bilder, det blir det jo uansett. Det er jo en baby. DIN baby…Selvsagt blir det fine bilder.

Så, dersom du har født allerede, og det har gått noen dager, og du plutselig kommer på at du ønsker deg nyfødtfotografering…Da tar du kontakt så fort som mulig. Dersom jeg har ledig tid i kalenderen min, prioriterer jeg babyfotograferinger, og forsøker å få dere inn så fort som mulig.

Det aller beste er jo å bestille nyfødtfotografering i GOD TID før termindato, for da har dere allerede en plass i kalenderen min når lille kommer.

Erfaren nyfødtfotograf i Bærum. Server hele østlandet, med et koselig fotostudio sentralt på Bærums Verk. Nyfødtfotograf Bærum | Nyfødtfotograf Oslo | Nyfødtfotograf Asker | Nyfødtfotografering i Drammen | Nyfødtfotograf Sandvika


Ann Sissel HoltheComment