Nyfødtfotografering med storesøsken

01_nyfødtfotografering_nyfødtfotograf_Babyfotograf_Babyfotografering_fatmonkeyfoto.jpg

For litt siden hadde jeg besøk av en skjønn liten lillebror for nyfødtfotografering. Og denne skjønne lillebroren hadde også med seg en superkul storebror og. Det er alltid koselig.

Når jeg har nyfødtfotografering med søskenfotografering, så pleier jeg å starte med søskenbilder, og noen fine portretter av storesøsken dersom de er med på det. Det er noe å få lov til å være i sentrum nå som man akkurat har blitt skjøvet ned fra førsteplassen av denne lille babyen, og ungene digger det. De får full fokus for en liten stund, og vi har det morsomt samtidig som jeg lager noen fine portretter som hele familien vil ha glede av i all fremtid.

Når vi er ferdig med søskenbildene, kan storesøsken få lov til å dra ut med den ene forelderen og gjøre noe annet mens jeg fotograferer den nyfødte lille babyen. For, det kan bli ganske kjedelig å vente helt til vi er ferdig med det. Heldigvis er det masse fint å se nede på Bærums Verk, og nå finner du både Baker Hansen og Kokeliko Kaffebar (som jeg vet har andre godsaker på lur enn bare kaffe;)) nede på verket - akkurat passelig trille eller spasertur fra mitt lille studio. Så der vet jeg mange små og store koser seg mens jeg fotograferer den splitter nye søskenet oppe hos meg.

REKVISITTER
Mange lurer på om de trenger å ha med rekvisitter selv til fotograferingen. Det trenger man IKKE. Jeg har et fint utvalg rekvisitter jeg stort sett bruker under mine nyfødtfotograferinger, sånn at du slipper å måtte investere i noe ekstra før nyfødtfotograferingen.Alle de små luene, teppene, kurvene, og bleiebuksene du ser på bildene her, de bor i studio. Nå KAN det jo være noe er til vask akkurat når du kommer, men det meste er stort sett tilgjengelig hele tiden (takk og lov for vaskemaskin og tørkeskap). Jeg liker de enkle bildene uten for mye stasj når jeg fotograferer nyfødte. Jeg bruker for det meste håndstrikkede rekvisitter, og av og til et og annet hårbånd når det er jentebabyer som er på besøk, men ellers syns jeg det er babyen som skal være i fokus.

 

Erfaren nyfødtfotograf i Bærum. Server hele østlandet, med et koselig fotostudio sentralt på Bærums Verk. Nyfødtfotograf Bærum | Nyfødtfotograf Oslo | Nyfødtfotograf Asker | Nyfødtfotografering i Drammen | Nyfødtfotograf Sandvika