OMG!!! Noe utrolig kult skjedde akkurat!!

Skjermbilde 2019-02-08 12.46.25.png

Jeg gikk akkurat inn for å lese mail her, og der var det en melding fra BODAF Europe om at de hadde plukket ut BODAF NEW TALENT 2019 | TOP 25. Og så var det en link til en video med alle de 25 beste fotografene - altså EUROPAS BESTE FOTOGRAFER!!! Så jeg, som hadde glemt at jeg hadde sendt inn hjemmesiden min til review på denne, klikket meg inn og ble sittende å se på alle de fine bildene som var valgt ut. Og DER, 1.41 minutter ut i videoen…DER VAR JEG!!! Og et av mine bilder!!! Fyttikatta, jeg er helt målløs..Dette er SÅ morro!

Det hadde visst vært utrolig mange deltakere i år, og det er første gang Norge har fått kandidat med i denne konkurransen (som visstnok er Europas største konkurranse for up and coming fotografer). Dette er SÅ stas, og utrolig morsomt å gå inn i helga med en sånn nyhet. Bare å få være med i et sånt selskap er jo helt utrolig stort.

Her er link så du og kan titte på videoen. Klikk her