Sommerbryllup i Drøbak | M+T

001_Bryllupsfotografering-drøbak-fatmonkeyfoto__0099_Bryllupsfotografering_Drøbak.jpg

En vakker junidag satte jeg meg i bilen for å kjøre til Drøbak for å møte Miriam & Thomas på bryllupsdagen deres. Det var sol fra nesten helt skyfri himmel, bare noen får bomullsdotter på himmelen å sikte, og det varmt og fint. Frogn Kirke badet i sol denne dagen, og det var rett og slett en perfekt dag for bryllupsfotografering.

Før kirken møtte jeg bruden i brudesuiten på Thon Hotell i Ski. Det er alltid så koselig å få være med helt i fra starten av dagen. Det er noe eget med stemningen når man skal pyntes til bryllup. Miriam hadde fått frisøren til å komme til hotellet, i stede for å møte opp på frisørsalongen. Dette kan virkelig anbefales altså! Selv om det jo er koselig i salongene og, så blir det en egen ro når man får være for seg selv sånn som vi kunne nå.

Dette ble en dag fullt av latter og glede. Å se og oppleve mennesker SÅ glade og høre latter som virkelig kommer fra langt inni hjertet er bare helt fantastisk. Og jeg er så takknemlig for at jeg får være med å oppleve slike dager sammen med de menneskene som har lagt en av de største dagene i livet «i mine hender»…Jeg tar ikke lett på oppgaven, det kan jeg i allefall love deg.

Det er et par ting fremtidige brudepar ofte lurer på, så jeg har spurt brudeparet om litt praktiske ting rundt hvor man finner lignende kjole, blomstene, kaken osv.

VENDORLOVE:

Kjole: Maggie Sottero, modell Trina, fra Kristins Brudesalong i Bygdøy alle
Blomster (de var bare SÅ fine!!) er fra Åkerbutikken i Blomsterhagen på Abildsø
Den superkoselige frisøren heter Kjersti Plym, og kom fra White Studio and gallery
Kirken: Frogn Kirke, Drøbak
Selskapslokaler: Folkvang