Urban Bryllupsfotgrafering i Drammen | T + KE

01_Bryllupsfotografering_drammen_T+KE_bryllupsfotgraf_fatmonkeyfoto0801_Bybryllup_Bryllupsfotografering_Drammen_Bryllupsfotograf.jpg

«DIN TIL TEPPET GÅR NED»…Fortsatt den mest fantastiske teksten jeg noen sinne har lest inni gifteringene. Jeg bare elsker det!

Jeg møtte Tone & Knut Erik ved Pappirbredden i Drammen. Rett ved Union Scene og ved den fantastisk fine Ypsilon-broen hadde vi SÅ mange fine locations på et veldig kompakt område. Jeg kan med en gang si at jeg digger rå, urbane og kule locations. Så, da Tone tok kontakt med meg og fortalte at de hadde lyst til å få laget sine bryllupsbilder i byn, så ble jeg så glad. For all del, jeg liker skog, vann, og grønt og (det er jo det jeg fotograferer mest), men det er noe eget med disse urbane backdropene man finner i byene, og det er gøy å gjøre «noe annet» av og til.

Akkurat denne dagen var den dagen det regnet sånn at E-18 inn mot Oslo ble stengt på grunn av flom, og det så ikke ut til å ha noen ende alt dette regnet som skulle komme denne første uken i August. Men, jeg skulle heldigvis ikke kjøre mot Oslo – jeg skulle nedover Lierbakkene mot drammen, og jeg satset på at vannet rant nedover og rett i drammenselva, og at den holdt seg innenfor sine bredder. Jeg hadde møtt brudeparet noen uker i forveien, og vi hadde tittet litt på locations, og vi hadde en plan. MEN, vi hadde egentlig ikke en plan dersom det høljet ned…akkurat sånn som det gjorde denne morningen. Eller…det hadde vi jo…Vi hadde rett og slett avtalt at om det ikke gikk med været, så ville vi lage bildene en annen dag. Rett og slett. De bodde jo ikke så langt unna, og det gjorde ikke jeg heller, så jeg var veldig åpen for det. Bildene var viktigst – ikke været.

Takk for at du scrollet deg helt ned hit ♡

Og takk til det fantastiske brudeparet for at jeg fikk fotografere dere. Dere er fantastiske!

Smil fra Ann Sissel ★