Utefotografering med en fin familie - familiefotografering

01_713A7202_Ann Sissel Holthe-2_familiefotografering_Barnefotografering_utefotografering.jpg

Nå nærmer det seg sesong for alle de fine utefotograferingene. Fantastiske familier som ønsker seg fine bilder av hele flokken. Og, det må man jo ha. Det er ikke så ofte jeg gjør bare gruppebilder av familien, for jeg liker best å få lage noen fine portetter av alle også. Å få fange barna akkurat som de er i øyeblikket er så hærlig. Og, når man gjør en utefotografering er det som om barna er i sitt rette element, og vi leker oss i grunn frem til de fineste bildene. Det er latter, det er lek, det er utforsikng av nye ting. Sånt blir det fine bilder av.

Disse bildene ble laget en fin sommerdag, og vi var så heldig at familien hadde tilgang på en privat liten strand, som var så innmari fin. Jeg reiser ofte ut til andre locations, i tillegg til at jeg fotograferer masse rett utenfor studio på Bærums verk. Så, dersom du har en fin hage du vet vil bli fint på bildene, eller en annen fin location du har lyst å få fotografert barna og familien i, så si i fra så kan jeg komme til dere.

Ofte ønsker mine kunder å ha fotograferingen en helg. Og det gjør jeg når jeg har ledig for det. MEN, helgene fylles raskt opp nå utover våren og sommeren, så det er lurt å bestille fotografering i GOD TID. Jeg har ofte fotograferingen i kalenderen min mange mnd. før selve fotodagen, så det er lurt å bare booke tid tidlig. Mange lurer også på hva vi gjør dersom det regner…Da må vi rett og slett flytte fotograferingen til nærmeste ledige tid, der været er mer fotovennlig. Det pleier dog ikke å være noe problem, og har alltid løst seg helt fint.

Så, da vet du litt mer om hvordan en utefotografering av familien kan se ut, og at det er lurt å bestille fotografering i god tid.