Vinterfotografering | Utefotografering hele året

konfirmantfotografering_konfirmasjonsbilder_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__0013.jpg

Nå er den snart her igjen. Den kalde fine årstiden, der snøen ligger tungt på buskene, og vi plutsleig omgis av et landskap som om vi var i et eventyr. Jeg elsker det, og siden jeg vet at mange tror at det ikke blir så fint å fotografere ute når det er snø, ville jeg vise dere at det stemmer ikke. Jeg fotograferer ute hele året, og kan men hånden på hjertet si at hver årstid har sin sjarm - og vinteren har MYE sjarm.

barnefotografering_familiefotografering_fotograf_fatmonkey_bærumsverk___3743.jpg

Det som er viktig er å ha på seg rikig klær. Jeg veileder alle mine kunder før de kommer på fotografering, og vi går igjennom hva som er lurt å ha på seg, og jeg har mine trix i ermet for at det ikke skal bli kaldt på utefoto på vinteren. Jeg har også mitt eget lille sted, der vi kan få bilder som de du ser her. Her har jeg både barnefotograferinger, konfirmantfoto, gravidfotografering og familiefotograferinger.

barnefotografering_familiefotografering_fotograf_fatmonkey_bærumsverk___3829.jpg
gravidfotografering_babyfotograf_nyfødtbilder_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__1441.jpg

Så, om du også vil ha fine vinterbilder, ikke vent, men booke fotografering NÅ! Det er meldt en ny kuldeperiode nå snart, og da håper jeg vi får snø eller rim på trærne, og da er det SÅ fint å fotografere her.