bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto__0034.jpg
bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto__0033.jpg
bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto_©Ann-sissel-holthe_Bildet får IKKE brukes av andre enn fotografen_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__4896.jpg
bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto__0017.jpg

Høst/vinter 2019 / vår & Sommer 2020

Hel & Halvdagsfotografering

10 timer fra 32 000
8 timer
fra 30 000
6 timer
fra 28 000
[Ink. ca 600 / 400 / 300 bilder]

Hel & halvdagspakkene mine er de mest populære bryllupspakkene, da jeg er med enten hele dagen eller store deler av dagen, og dermed får fanget øyeblikk som er utrolig koselig å kunne se tilbake på senere.

Hel & Halvdagspakkene bookes inn hele året, og de mest populære datoene går ofte først. Jeg foretrekker selv å ha en av disse litt større bryllupspakkene, rett og slett fordi jeg syns at det er en viktig historie som skal fortelles - Historien om dagen deres.

Vielse & Portrett fra 20 000
Bryllupsportretter 2 timer
fra 18 000
[Ink. ca 100 / 60 bilder]

Vielse kan kun bookes dersom bryllupet rundt Oslo/ Bærum/ Ringerike/ Drammensregionen (ca. innen 1t. kjøretid fra Bærum). Dersom jeg fotograferer bryllup i Oslo sentrum hopper jeg oftest på en T-bane - enkelt, miljøvennlig og greit.

Inkludert i alle bryllupspakkene mine er høyoppløselige bildefiler, et online slideshow & et webgalleri. Mange lurer og på hvor mange bilder de får - dere får alle de beste, og antall bilder varierer fra hvor lenge jeg er med dere (derfor er oppgitte antall bilder pr. pakke sånn ca. antall jeg ønsker å levere ).

Inkludert er også telefonsamtaler/Skype/møter, samt all den tid jeg bruker til forberedelser for dagen, etterarbeid og ferdigstilling av bildene.