Cart 0
 

mitt mål er å fange

Bryllupsdagen som den er

og levere bilder dere vil elske for all fremtid

På disse sidene vil du kunne se litt hvordan jeg jobber når jeg fotograferer bryllup, og hva som er min stil. Mine bilder varierer fra de lyse luftige bildene til en mer “dark and moody” look. Det kommer egentlig litt an på location og lys. Mitt mål er alltid å dokumentere dagen som den er, og jeg søker alltid etter en eller annen slags følelse i bildene mine - en edge. Og å lage tidløse bilder som er like fine nå som om 20 år. Jeg lager alltid en mix av fargebilder og sort/hvitt-bilder, og de fleste bildene får dere i begge variantene.

Og, hvert eneste opptak er forskjellig, på samme måte som at ingen bryllup er like. Jeg reiser rundt hele norge, og av og til ut i verden og, for å fotografere bryllup og elopements. Det ER noe med disse bryllupsdagene - og kjærligheten. Jeg blir rett og slett så innmari GLAD når jeg fotograferer forelska par, og som du kanskje leste på forsiden da du landet her, så fotograferer jeg med hjertet. Det vil si at jeg trykker på utløseren når hjertet sier klikk. Og det gjør det ganske ofte i løpet av en bryllupsdag. Så, se deg litt rundt og se om du liker bildene mine. Gjør du det, er det nemlig stor sjans for at vi er en god match, og da vil jeg gjerne høre fra dere.


BILDER JEG ALLEREDE HAR LAGET

Hvordan deres bilder blir, det vet bare fremtiden…men jeg vet at de blir fine

 

 Så, nå har dere tittet litt rundt på siden min, og liker det dere ser. Da er det på tide å høre om jeg er ledig på dagen deres. De mest populære datoene bookes opp ganske tidlig, så det gjelder å ikke vente for lenge med å bestemme seg. Når dere har fylt inn kontaktskjema og fortalt meg litt mer om hva dere ønsker dere for bryllupsdagen, så ringer jeg dere opp dersom jeg er ledig på datoen deres. Jeg syns alltid det er hyggelig å ha en prat på telefon før vi bestemmer oss helt. Når dere har bestemt dere og er klare for å booke meg, setter vi opp et planleggingsmøte.

For å reservere datoen betales det et bookinghonorar på 6000,- som betales ved booking. Dette beløpet trekkes fra hovedbeløpet for den bryllupspakken dere ønsker dere. Begge beløp faktureres samtidig, men restbeløp har først forfall tre uker før bryllupsdagen. I de største bryllpspakkene inngår det en kjærestefotografering. Denne er for at vi skal bli litt bedre kjent før selve dagen. Dersom dere bor langt unna, og ikke kan møte meg før bryllupshelgen, kan vi legge inn litt tid for en preshoot dagen i forkant. Det er nemlig utrolig kjekt å få kjenne på hvordan det er å være foran kamera, og så blir jeg litt bedre kjent med dere.

Og nå lurer du helt sikker på hva koster dette ballet da - rull deg nedover, så kommer du til prisene.

 

 

backgrund 2500x2500_3.jpg
 

Pris Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering er en investering. Jeg har kun et begrenset antall bryllup i året, rett og slett for å kunne legge min sjel i nettopp DITT bryllup. For bryllupsfotografering er tidkrevende - ikke bare på fotodagen, men også i forberedelser og ikke minst etterarbeid. Jeg er aldri så sliten som jeg er etter en hel dag med bryllupsfotografering, men jeg er også veldig lykkelig etter en slik dag. Det er noe med bryllup - tror det er all kjærligheten i lufta altså. For jeg kan ikke huske en eneste bryllupsdag der jeg ikke har smilt hele veien hjem. Så - jeg innrømmer det - jeg er en sucker for LOVE!

bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto__0034.jpg
bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto__0033.jpg
bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto_©Ann-sissel-holthe_Bildet får IKKE brukes av andre enn fotografen_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__4896.jpg
bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto__0017.jpg

Høst/vinter 2019 / vår & Sommer 2020

Hel & Halvdagsfotografering

10 timer fra 32 000
8 timer
fra 30 000
6 timer
fra 28 000
[Ink. ca 600 / 400 / 300 bilder]

Hel & halvdagspakkene mine er de mest populære bryllupspakkene, da jeg er med enten hele dagen eller store deler av dagen, og dermed får fanget øyeblikk som er utrolig koselig å kunne se tilbake på senere.

Hel & Halvdagspakkene bookes inn hele året, og de mest populære datoene går ofte først. Jeg foretrekker selv å ha en av disse litt større bryllupspakkene, rett og slett fordi jeg syns at det er en viktig historie som skal fortelles - Historien om dagen deres.

Vielse & Portrett fra 20 000
Bryllupsportretter 2 timer
fra 18 000
[Ink. ca 100 / 60 bilder]

Vielse kan kun bookes dersom bryllupet rundt Oslo/ Bærum/ Ringerike/ Drammensregionen (ca. innen 1t. kjøretid fra Bærum). Dersom jeg fotograferer bryllup i Oslo sentrum hopper jeg oftest på en T-bane - enkelt, miljøvennlig og greit.

Inkludert i alle bryllupspakkene mine er høyoppløselige bildefiler, et online slideshow & et webgalleri. Mange lurer og på hvor mange bilder de får - dere får alle de beste, og antall bilder varierer fra hvor lenge jeg er med dere (derfor er oppgitte antall bilder pr. pakke sånn ca. antall jeg ønsker å levere ).

Inkludert er også telefonsamtaler/Skype/møter, samt all den tid jeg bruker til forberedelser for dagen, etterarbeid og ferdigstilling av bildene.

 

PRAKTISK INFORMASJON

I alle mine pakker er det inkludert digitale bilder. Jeg lager også nydelige album, takkekort og bilder for veggen, og til å gi i gave til f.eks. foreldre, søsken og besteforeldre. I tilfelle dere ønsker produkter i en fantastisk kvalitet, og så slipper dere jo å gjøre den jobben selv.

KONTRAKT
Jeg har alltid kontrakt på bryllupsfotografering, og bryllupsdagen er ikke booket før kontrakten er undertegnet og bookinghonoraret er betalt.

BOOKINGHONORAR
For å reservere datoen betales det et bookinghonorar på 6000,- som betales ved booking. Dette beløpet trekkes fra hovedbeløpet for den bryllupspakken dere ønsker dere. Begge beløp faktureres samtidig, men restbeløp har først forfall tre uker før bryllupsdagen. Bookinghonoraret er ikke refunderbart v/avbestilling.

REISE

  • I pakkeprisene er det inkludert reise i Bærum & omegn (intill en times reisevei /t/r (altså en halvtime hver vei)).

  • Reisetillegg utenfor Bærum & omegn (over en times reisevei t/r), der det er praktisk mulig å kjører t/r samme dag er 1500,-

  • Dersom jeg har mer enn 1 times kjørevei, og skal jobbe til sent (og ofte starte tidlig), Pleier jeg å måtte ha 1-2 overnattinger. Dette vet vi om det er behov for når vi har kjøreplan klar for dagen, og vet når dagen starter og slutter. Reisetillegg dersom jeg må fly eller kjøre/reise andre steder i norge at jeg trenger å overnatte har jeg for enkelhets skyld tilkommer 5000,-

    Reisetilleggene dekker tid og alle nødvendige utgifter som går med når jeg reiser andre steder i landet for å fotografere den store dagen. Jeg har alltid dialog med brudeparet og finner ut hva som blir den mest praktiske løsningen i hvert tilfelle.

EKSTRA TIMER
Det er ofte sånn at ikke alltid de pakkene som er oppsatt, passer helt i forhold til programmet på bryllupsdagen. Det er da det er fint å kunne legge til ekstra timer dersom man trenger det.
Ekstra timer 1800,-

Jeg elsker å kunne vise noen bilder fra dagen, for å vise kommende brudepar hva jeg kan gjøre for dem også, og så er jeg jo stolt av jobben min og vil gjerne vise frem noe av det jeg jobber med, og prioriterer derfor bryllup der jeg får vise noen bilder fra dagen. Det er jo heller ikke slik at jeg viser absolutt alle bildene fra en fotografering - men et fint representativt utvalg av mine favoritter for dagen (jeg vil jo kun vise frem mine beste arbeider kan skjønne - noe annet ville vært helt ulogisk). Jeg setter uendelig stor pris på alle de fine brudeparene mine som lar meg vise bildene vil lager. Jeg har full forståelse for at noen ikke vil på nett, men jeg håper på gjensidig forståelse for at jeg er avhengig av å kunne vise bilder for å vise hva jeg er god på.

 

Send bookingforespørsel

Da har dere tittet på bildene mine, og liker det dere ser, og er i grunn klare til å bestille fotografering. SÅ KULT!

Det dere gjør nå er å fylle ut kontaktskjema under her, og fortell meg hva jeg kan hjelpe deg med.
Jeg ringer eller sender dere e-post så snart jeg får mulighet (normalt innen 3 arbeidsdager - er det noe som haster, ring meg!)

 

Fyll ut kontaktskjema under.
Felter merket med * er obligatorisk.
Din informasjon deles ikke med andre.

Navn: *
Navn:
Bryllupsdato
Bryllupsdato
Fyll inn BRYLLUPSDATO

backgrund 2500x2500_3.jpg