Cart 0
 

mitt mål er å fange

Bryllupsdagen som den er

og levere bilder dere vil elske for all fremtid

På disse sidene vil du kunne se litt hvordan jeg jobber når jeg fotograferer bryllup, og hva som er min stil. Mine bilder varierer fra de lyse luftige bildene til en mer “dark and moody” look. Det kommer egentlig litt an på location og lys. Mitt mål er alltid å dokumentere dagen som den er, og jeg søker alltid etter en eller annen slags følelse i bildene mine - en edge. Og å lage tidløse bilder som er like fine nå som om 20 år. Jeg lager alltid en mix av fargebilder og sort/hvitt-bilder, og de fleste bildene får dere i begge variantene.

Og, hvert eneste opptak er forskjellig, på samme måte som at ingen bryllup er like. Jeg reiser rundt hele norge, og av og til ut i verden og, for å fotografere bryllup og elopements. Det ER noe med disse bryllupsdagene - og kjærligheten. Jeg blir rett og slett så innmari GLAD når jeg fotograferer forelska par, og som du kanskje leste på forsiden da du landet her, så fotograferer jeg med hjertet. Det vil si at jeg trykker på utløseren når hjertet sier klikk. Og det gjør det ganske ofte i løpet av en bryllupsdag. Så, se deg litt rundt og se om du liker bildene mine. Gjør du det, er det nemlig stor sjans for at vi er en god match, og da vil jeg gjerne høre fra dere.

 

BILDER JEG ALLEREDE HAR LAGET

Hvordan deres bilder blir, det vet bare fremtiden…men jeg vet at de blir fine

 

 Så, nå har dere tittet litt rundt på siden min, og liker det dere ser. Da er det på tide å høre om jeg er ledig på dagen deres. De mest populære datoene bookes opp ganske tidlig, så det gjelder å ikke vente for lenge med å bestemme seg. Når dere har fylt inn kontaktskjema og fortalt meg litt mer om hva dere ønsker dere for bryllupsdagen, så ringer jeg dere opp dersom jeg er ledig på datoen deres. Jeg syns alltid det er hyggelig å ha en prat på telefon før vi bestemmer oss helt. Når dere har bestemt dere og er klare for å booke meg, setter vi opp et planleggingsmøte.

For å reservere datoen betales det et bookinghonorar på 6000,- som betales ved booking. Dette beløpet trekkes fra hovedbeløpet for den bryllupspakken dere ønsker dere. Begge beløp faktureres samtidig, men restbeløp har først forfall tre uker før bryllupsdagen. I de største bryllpspakkene inngår det en kjærestefotografering. Denne er for at vi skal bli litt bedre kjent før selve dagen. Dersom dere bor langt unna, og ikke kan møte meg før bryllupshelgen, kan vi legge inn litt tid for en preshoot dagen i forkant. Det er nemlig utrolig kjekt å få kjenne på hvordan det er å være foran kamera, og så blir jeg litt bedre kjent med dere.

Og nå lurer du helt sikker på hva koster dette ballet da - rull deg nedover, så kommer du til prisene.

 

 

backgrund 2500x2500_3.jpg
 

Pris Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering er en investering. Jeg har kun et begrenset antall bryllup i året, rett og slett for å kunne legge min sjel i nettopp DITT bryllup. For bryllupsfotografering er tidkrevende - ikke bare på fotodagen, men også i forberedelser og ikke minst etterarbeid. Jeg er aldri så sliten som jeg er etter en hel dag med bryllupsfotografering, men jeg er også veldig lykkelig etter en slik dag. Det er noe med bryllup - tror det er all kjærligheten i lufta altså. For jeg kan ikke huske en eneste bryllupsdag der jeg ikke har smilt hele veien hjem. Så - jeg innrømmer det - jeg er en sucker for LOVE!

bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto__0017.jpg

Heldags bryllupsfotografering

FOTOGRAFERING FRA MORGEN TIL KVELD - OPP TIL 10 TIMER

 • Alle de beste bildene fra dagen (ca 500 bilder)

 • Planleggingsmøte

 • Kjærestefotografering før bryllupsdagen ink. 15 digitale bilder

Dersom inkluderte timer ikke strekker til, kan ekstra timer legges til ved bestilling.

fra 32.000,-

Halvdags bryllupsfotografering

FORBEREDELSENE, KIRKEN OG PORTETTENE - opp til 5 TIMER

 • Alle de beste bildene fra dagen

 • Planleggingsmøte

Booking av halvdags åpner 1. mai for datoer samme år.
Dersom dere ønsker bilder litt uti festen kan ekstra timer legges til i denne pakken
ved bestilling.

fra 25.000,-

bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto_©Ann-sissel-holthe_Bildet får IKKE brukes av andre enn fotografen_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__4896.jpg

Bryllupsfotografering Luxe

La meg følge dere hele helgen. Denne pakken passer for dere som vil ha det lille ekstra.
Når jeg har bryllup på destinasjon kommer jeg ofte til location/overnattingssted dagen før, og har da ofte mulighet til å fotografere før-festen, eller at vi drar ut på søndagen og lager noen kule bilder på de locations vi ikke hadde tid til/mulighet til på selve bryllupsdagen.

FOTOGRAFERING PÅ BRYLLUPSDAGEN [opp til 12t ] + FOTOGRAFERING PÅ FØRFESTEN DAGEN FØR , ELLER FOTOGRAFERING DAGEN ETTER.

 • Alle de beste bildene fra dagen + alle de beste fra ekstrafotograferingen

 • Planleggingsmøte

 • Kjærestefotografering før bryllupsdagen ink. 20 digitale bilder

fra 50.000,-

bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto__0033.jpg

LOKALE BRYLLUP

For heldags, halvdags og luxe-pakken reiser jeg jorden rundt om dere vil.
For dere som skal feire bryllupet deres i mitt nærområde (Oslo, Bærum, Drammen, Kleivstua, Hønefoss),
og kanskje på en onsdag eller en fredag til og med, eller utenfor høysesong, så har jeg disse to pakkene for dere.

 

Bryllupsportretter

PORTRETTFOTOGRAFERING FØR ELLER ETTER VIELSEN

 • Alle de beste bildene fra fotograferingen (ca 50 bilder)

 • Planleggingsmøte (enten i studio eller over telefon)

Dette alternativet bookes fortrinnsvis ikke lørdager i høysesong
JUNI-SEPTEMBER. Denne bryllupspakken er kun tilgjengelig for fotografering i Bærum/Oslo/Drammen/Hønefoss. Perfekt for dere som bare vil ha portrettbilder og for fredagsbryllup, eller om dere gifter dere en ukedag.

fra 15.000,-

Vielse & Portrett

FOTOGRAFERING AV VIELSEN OG PORTRETTER

 • Alle de beste bildene fra fotograferingen (ca 100 bilder)

 • Planleggingsmøte

Vielse & Portrett bookes fortrinnsvis ikke lørdager i høysesong
JUNI-SEPTEMBER. Denne pakkene er primært ikke tilgjengelig der jeg må reise og ha overnatting. Fredagsbryllup er veldig velkommen på denne pakken.

fra 18.000,-

bryllupsfotografering_bryllupsfotograf_fatmonkeyfoto__0034.jpg
 
 

PRAKTISK INFORMASJON

I alle mine pakker er det inkludert digitale bilder. Jeg lager også nydelige album, takkekort og bilder for veggen, og til å gi i gave til f.eks. foreldre, søsken og besteforeldre. I tilfelle dere ønsker produkter i en fantastisk kvalitet, og så slipper dere jo å gjøre den jobben selv.

KONTRAKT
Jeg har alltid kontrakt på bryllupsfotografering, og bryllupsdagen er ikke booket før kontrakten er undertegnet og bookinghonoraret er betalt.

BOOKINGHONORAR
For å reservere datoen betales det et bookinghonorar på 6000,- som betales ved booking. Dette beløpet trekkes fra hovedbeløpet for den bryllupspakken dere ønsker dere. Begge beløp faktureres samtidig, men restbeløp har først forfall tre uker før bryllupsdagen. Bookinghonoraret er ikke refunderbart v/avbestilling.

REISE
I tillegg til alle mine bryllupspakker kommer reise og evt. overnatting. Ved lengre reiser avtaler vi hvordan reiseutgifter på forhånd.

 • Det tilkommer kjøretillegg på alle fototograferinger på 6,- pr km.

 • Dersom det er mer enn 1,5t reisevei tilkommer også overnatting for fotografen (gjelder heldagsbryllup). Det beste er å ha en opplagt fotograf på morningen, samt at en bryllupsdag er lang og det er rett og slett ikke forsvarlig å kjøre langt midt på natta, etter 12t+ på beina og en lang arbeidsdag. Dette snakker vi om uansett, så ikke no stress, men det er greit å nevne det. Dersom bryllupet holdes et sted slik at det er mer hensiktsmessig å reise til dere med fly eller tog, kommer dette og i tillegg.
  Så lenge jeg ikke jobber mer enn på bryllupsdagen, koster det ikke noe ekstra, selv om hele helgen min går. Det er sånn det er å være bryllupsfotograf.

EKSTRA TIMER
Det er mulig å legge til ekstra timer på pakkene ved behov. På heldagspakkene er det sjeldent at man trenger det, men den lengste bryllupsdagen jeg har fotografert ble opp mot 17t, men det er ikke vanlig.
Ekstra timer: 1800,- pr.t

EKTRA BILDER FRA KJÆRESTEFOTOGRAFERINGEN
I bryllupspakkene får dere alle de bildene som blir fine. Jeg har satt et ca antall under hver pakke basert på antall bilder jeg normalt produserer pr/t foto, så der trenger dere ikke å tenke på at dere må kjøpe flere.
I de pakkene der kjærestefotograferingen er inkludert et visst antall bilder, basert på hvor mange bilder man normalt trenger. Nå er det noen brudepar som ønsker seg flere bilder fra kjærestefotograferingen enn det som er inkludert, og det er såklart mulig.
Ekstra bilder fra kjærestefotograferingen enn det som er inkludert i pakkene koster 350,- pr. stk.

SPØRSMÅL JEG AV OG TIL FÅR:

 • Blir det billigere om vi trekker fra kjærestefotograferingen?
  - Nei, den er der for at vi kan bli bedre kjent, men det er selvsagt helt opp til dere om dere vil benytte dere av den. Det er ingen rabatt i prisen ved å ikke benytte seg av den.

 • På halvdagspakken, kan vi droppe at du fotograferer forberedelsene, og så er du med utover kvelden i stede.
  - Halvdagspakken er i fra morningen til vi er ferdig med portrettene. Dersom forholdene ligger til rette for det (at selskapet er rett ved der vi fotograferer og at vi er innenfor tidsrammen, så fotograferer jeg gjerne litt av selskapslokalet og sånn, men festen er ikke inkludert i halvdagspakken. Da er det heldagsfotografering dere må bestille, evt. legge til flere timer på halvdagspakken.

Alle priser forutsetter at fotografen får lov til å vise bildene, og bruke dem i egen markedsføring. Dersom dere ønsker eksklusive rettigheter (at fotografen ikke får vise bildene), gjelder andre priser. Jeg setter uendelig stor pris på alle de fine brudeparene mine som lar meg vise bildene vil lager. Det er jo heller ikke slik at jeg viser absolutt alle bildene fra en fotografering - men et fint representativt utvalg av mine favoritter for dagen. Jeg har full forståelse for at noen ikke vil på nett, men jeg håper på gjensidig forståelse for at jeg er avhengig av å kunne vise bilder for å vise hva jeg er god på.

 

Send bookingforespørsel

Da har dere tittet på bildene mine, og liker det dere ser, og er i grunn klare til å bestille fotografering. SÅ KULT!

Det dere gjør nå er å fylle ut kontaktskjema under her, og fortell meg hva jeg kan hjelpe deg med.
Jeg ringer eller sender dere e-post så snart jeg får mulighet (normalt innen 3 arbeidsdager - er det noe som haster, ring meg!)

 

Fyll ut kontaktskjema under.
Felter merket med * er obligatorisk.
Din informasjon deles ikke med andre.

Navn: *
Navn:
Bryllupsdato
Bryllupsdato
Fyll inn BRYLLUPSDATO

backgrund 2500x2500_3.jpg