Cart 0
 

en spennende ventetid

Gravidfotografering

Å fotografere gravide kvinner tar meg tilbake til da jeg selv var gravid. Den spennende ventetiden. Kroppen som forandrer seg og forbereder seg på det underet som skal skje.

Graviditet er en milepæl i livet man bare må ha bilder av. En skulle ikke tro det, men ni måneder går utrolig fort når man venter på den lille babyen som vokser der inne i mammamagen.

Jeg tilbyr gravidfotografering både inne i studio og ute i naturen. Begge deler blir fint syns jeg, og det er i grunn opp til deg hva du ønsker deg. Mange forbinder også gravidfotografering med aktbilder der man er helt eller nesten naken. Man trenger ikke å kle av seg for å få fine gravidbilder altså – og jeg fotograferer gravide mager like fint med klær som uten.

Rett utenfor døren til kott koselige lille studio på Bærums Verk har jeg et eldorado for utefotografering. Det er så idyllisk her, at jeg av og til føler at jeg kjører rett inn i et postkort når jeg reiser til jobb. Så jeg gjør de fleste utefotograferinger rett utenfor døren rett og slett. Dersom du har ønske om en spesiell lokasjon, så si i fra ved bestilling, så ser vi på om det går. Jeg liker å fotografere på nye steder og jeg, så det er bare morro.

 
 

RULL NEDOVER FOR INFORMASJON OM PRISER

backgrund 2500x2500_3.jpg
 
14_gravidfotografering_nyfødtfotografering_gravidfoto_fatmonkeyfoto.jpg

Praktisk informasjon

Svar på ofte stillte spørsmål


Jeg ønsker å bestille fotografering - hva gjør jeg så?

Så flott!! Da klikker du på bestill fotografering-knappen her, og sender meg noen ord om hva du ønsker deg.

Kan vi bestille forstørrelser og album hos deg?

Selvsagt! Jeg tilbyr mange fine forstørrelser - alt fra ordinære gavestørrelser til store bilder på veggen i glass og ramme. Jeg har også andre alternativer som dere kan se utstillt i studio.

Utefotografering eller studiofotografering?

Det er litt opp til dere hva deg ønsker dere. Utrykket på bildene blir jo veldig forskjellig, så det kommer litt an på smak og behag egentlig.

Jeg ønsker utefoto - hva om det regner?

Litt duskeregn går som regel helt fint, men det ideelle er så klart oppholdsvær. Ellers fotograferer jeg ute i stort sett all slags vær. Men, skulle vi våkne opp på fotodagen, og dete r surt, vått og hustrig, så utsetter vi rett og slett til neste nærmeste ledige dag, og flytter fotograferingen. Sånn er det når man bor i et land med vær. Jeg er vant til å jobbe ut fra vær og vind, så jeg har rutiner på flytting av fotograferinger, så det pleier å gå helt fint.

Kan vi ha med barn/mann?

Det kan du. Si i fra ved bestilling, så tilrettelegger jeg fotograferingen for det.

Hva skal jeg ha på meg?

Jeg anbefaler at du har med to skift (gjerne flere, så ser vi hva som passer). Noen velger å ha med seg et pent undertøyssett med hipster/truse med matchende bh, transparante sjal og klær som fremhever magen. Se gjerne på bildene over her for idéer til hva man kan ha på seg under gravidfotograferingen. Jeg har også et fint utvalg gravidkjoler i studio til utlån. Disse kan passe alle, og jeg tilpasser kjolen slik at den sitter fint på deg.

Dersom far eller storesøsken skal være med på bildene er det lurt å tenke på at fargepaletten skal matche. Man trenge rikke være helt like, men det er fint når man har tenkt igjennom farger og sammensettning i klesvalget – man skal passe sammen som en gruppe.

Når er den beste tiden for gravidfotografering?

Den beste tiden for gravidfoto er ca uke 35-38. Det kan til tider være ganske fullt i kalenderen min, så jeg anbefaler å bestille din fotografering så tidlig i svangerskapet som mulig, sånn at du vet at jeg har tid når tiden er inne. Når du har fått termindato er det også greit å bestille både gravidfoto og nyfødtfotografering om du ønsker det.

 
 

Pris Gravidfotografering

Her finner du oversikt over fotografering

gravidfotografering_babyfotograf_nyfødtbilder_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__1212.jpg

Gravidfotografering

HÆRLIGE BILDER AV DEG OG GRAVIDMAGEN

 • Ca. 1-1,5t fotografering inne eller ute (1-2 antrekk)

 • Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter

 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert og bestilles i etterkant

  *1600,-/2100,-

  *Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

Gravidfotografering m/fam/barn

HA MED FLERE PÅ GRAVIDFOTOGRAFERINGEN

 • Fotografering inne eller ute (1-2 antrekk)

 • Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter

 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert og bestilles i etterkant

  *1900,-/2400,-

  *Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

nyfødtfotografering_nyfødtfotograf_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__0034.jpg

Gravid & Nyfødtfotografering

De fleste som kommer på gravidfotografering ønsker seg også nyfødtfotografering etter at babyen er født.
Det syns jeg er innmari hyggelig. Derfor har jeg en ordning for de som bestiller begge fotograferingene samtidig at man får 20% rabatt på gravidfotograferingen, som trekkes fra når man kommer på nyfødtfotografering.

Du vil da få se alle bildene fra begge fotograferingene i et samlet visningsgalleri, der både bildene fra nyfødtfotograferingen og fra gravidfotograferingen er tilgjengelig for utvelgelse av dine favoritter.

Si i fra ved bestilling at du ønsker både gravid og nyfødtfotografering, slik at jeg får lagt inn termindato, for å holde av tid til dere når baby kommer også.

backgrund 2500x2500_3.jpg
 
 
 
 
 
 
_G1B9266_fatmonkeyfoto_©ann sissel holthe_Ann Sissel Holthe.jpg
 

Produkter

Enten du ønsker deg bilder i glass og ramme, album med de fineste bildene, eller digitale bilder, så bestiller du dette etter fotograferingen.
Bilder er ikke inkludert i fotograferingsprisen, og under her finner du litt info om priser på digitale bilder og produkter.

Jeg har de mest fantastiske produkter, som du kan etterbestille etter fotograferingen. Jeg har visningsprøver på alle produkter jeg levere når du kommer i studio.

Mange lurer på hva en fotografering vil koste til slutt, og da må jeg si at det vet jeg ikke. Det kommer helt an på hva du ønsker deg. Rett og slett. Noen ønsker å bestille fine album, fantastiske forstørrelser, bilder i glass og ramme, bilder uten ramme, lerret og litt til, og andre ønsker å bestille digitale bilder. De fleste ønsker seg faktisk en kombinasjon av digitalt og printprodukter.
Under her finner du en kort prisindikasjon på noen av grunnproduktene.

I hver fotografering hos meg er det en bestillingstime inkludert. På denne kommer du tilbake til studio, og sammen ser vi på bildene på stor skjerm, og finner ut hva vi kan bruke favorittene til. noen kunder vet akkurat hva de ønsker seg når de bestiller fotograferingen, og vet ikke. Det som er fint er at jeg hjelper deg.

DIGITALE BILDER

GRUNNPAKKE 5 digitale bilder 5000,- 
Ekstra bilder utover GRUNNPAKKEN 350,- pr.stk

PRINTPRODUKTER

Print fra 795,-
Album fra 4599,-

Alle priser er inkl. mva.

 

SEND BOOKINGFORESPØRSEL

Da har du tittet på bildene mine, og liker det du ser, og er i grunn klare til å bestille fotografering. SÅ KULT!

Det du gjør nå er å fylle ut kontaktskjema under her, og fortell meg hva jeg kan hjelpe deg med.
Jeg ringer eller sender deg e-post så snart jeg får mulighet (normalt innen 3 arbeidsdager - er det noe som haster, ring meg!)

Fyll ut kontaktskjema under. Felter merket med * er obligatorisk.
Din informasjon deles ikke med andre.

Navn: *
Navn:
Bryllupsdato/Termindato
Bryllupsdato/Termindato
Ved bryllupsforespørsel: Fyll inn BRYLLUPSDATO Ved Gravid- eller nyfødtfotografering: Fyll inn TERMINDATO

backgrund 2500x2500_3.jpg