Cart 0
 

moderne & tradisnonelt

Konfirmantfotografering

Ungdomsbilder som beskriver konfirmanten sånn som han eller hun er.
Jeg anbefaler alltid å ha med to antrekk. Et pent og et
mer hverdagslig. Og så har vi det Bare gøy

 

Konfirmasjonsbilder er en kjær tradisjon, og ikke uten grunn. Det er ikke så ofte vi går til fotografen, så dette er en ypperlig anleding til å få laget fine bilder av husets ungdom - med et ben i barnas verden, og et strax i de voksnes rekker. Jeg digger jo motefotografiet, selv om jeg ikke er motefotograf, og drar ofte elementer fra denne sjangeren inn i mine konfirmantbilder. Jg anbefaler alle å ha med to antrekk - et penantrekk der enten bunaden, pendressen eller penkjolen får ha hovedrollen, og et der konfirmanten får ha på seg klær som er litt mer “sånn de er”. Akkurat hva slags antrekk det er, det er jo helt opp til den enkelte, men jeg fotograferer ofte konfirmanter i mer casual outfits, i håndballdrakta og med hunden eller hesten. Hunden er såklart hjertelig velkommen til å være med til studio, men om man ønsker seg hesten med på bildene, så reiser jeg rett og slett ut til der den bor, og lager bildene der. Det er lissom litt mer praktisk sånn.

Så, dersom du ønsker å gi din konfirmant en morsom opplevelse (de får være “modell for en dag” altså), og liker bildene mine, så har du kommet til riktig fotograf. Jeg setter av god tid til hver fotografering, slik at vi ikke trenger å stresse, og vi har tid til å ha det gøy underveis. Ofte parkerer jeg mor og far i kunderkoken med en kopp kaffe, så går jeg og konfirmanten ut og lager fine bilder.

Det er selvsagt også mulig med studiobilder, så dersom du ønsker det i stede for utebilder, så sier du i fra om det ved bestilling bare. Jeg fotograferer dog de fleste konfirmanter ute - rett og slett fordi det er så fint.

 
 
 

Praktisk informasjon

Vi ønsker å bestille fotografering - hva gjør vi så?

Så flott!! Da klikker dere på bestill fotograferoing-knappen her, og sender meg noen ord om hva dere ønsker dere.

Kan vi bestille forstørrelser, album og takkekort hos deg?

Selvsagt! Jeg tilbyr mange fine forstørrelser - alt fra ordinære gavestørrelser til store bilder på veggen i glass og ramme. Jeg har også andre alternativer som dere kan se utstillt i studio.

Utefotografering eller studiofotografering?

Det er litt opp til dere hva dere ønsker dere. Utrykket på bildene blir jo veldig forskjellig, så det kommer litt an på smak og behag egentlig.

Vi ønsker utefoto - hva om det regner?

Litt duskeregn går som regel helt fint, men det ideelle er så klart oppholdsvær. Ellers fotograferer jeg ute i stort sett all slags vær. Men, skulle vi våkne opp på fotodagen, og dete r surt, vått og hustrig, så utsetter vi rett og slett til neste nærmeste ledige dag, og flytter fotograferingen. Sånn er det når man bor i et land med vær. Jeg er vant til å jobbe ut fra vær og vind, så jeg har rutiner på flytting av fotograferinger, så det pleier å gå helt fint.

Kan vi ha med kjæledyr?

Det kan dere. Jeg elsker dyr, og er oppvokst med både hund, katt, hest, kanin, chinchilla, rotter og skilpadde, og vet hvor utrolig koselig det er å ha dyrene med på bildet. Bare si i fra ved bestilling at dette er et ønske, så tilpasser jeg fotograferingen til det.

Kan vi ha familiefotografering samtidig?

Såklart. Det er bare hyggelig. Si i fra ved bestilling bare, så tilpasser jeg fotograferingen til dette.

Kan vi bestille tid etter skoletid?

Det kan dere. Jeg vet at det ikke er lett å ta fri i fra skolen, og fotograferer de fleste konfirmanter rett etter skoletid. Jeg setter og av noen få ettermiddager pr. mnd der det er mulighet for ettermiddagsfotografering. Kommer litt an når på året det er, men på ettermiddag/kveld får vi det vakre kveldslyset som jeg elsker å fotografere i.

 
konfirmantfotografering_konfirmasjonsbilder_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__0147.jpg
 

Konfirmantfotografering

 • Ca. 1-1,5t fotografering inne eller ute (to antrekk)

 • Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter

 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert og bestilles i etterkant

  1600,-*/2100,-

 • *Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

 

Konfirmant m/fam/søsken

 • 1-1,5t fotografering inne eller ute (to antrekk)

 • Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter

 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert og bestilles i etterkant

  1900,-*/2400,-

 • *Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

backgrund 2500x2500_.jpg
nyfødtfotografering_nyfødtfotograf_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__0069.jpg

Produkter

Enten du ønsker deg bilder i glass og ramme, album med de fineste bildene, eller digitale bilder, så bestiller du dette etter fotograferingen.
Bilder er ikke inkludert i fotograferingsprisen, og under her finner du litt info om priser på digitale bilder og produkter.

Jeg har de mest fantastiske produkter, som du kan etterbestille etter fotograferingen. Jeg har visningsprøver på alle produkter jeg levere når du kommer i studio.

Mange lurer på hva en fotografering vil koste til slutt, og da må jeg si at det vet jeg ikke. Det kommer helt an på hva du ønsker deg. Rett og slett. Noen ønsker å bestille fine album, fantastiske forstørrelser, bilder i glass og ramme, bilder uten ramme, lerret og litt til, og andre ønsker å bestille digitale bilder. De fleste ønsker seg faktisk en kombinasjon av digitalt og printprodukter.
Under her finner du en kort prisindikasjon på noen av grunnproduktene.

I hver fotografering hos meg er det en bestillingstime inkludert. På denne kommer du tilbake til studio, og sammen ser vi på bildene på stor skjerm, og finner ut hva vi kan bruke favorittene til. noen kunder vet akkurat hva de ønsker seg når de bestiller fotograferingen, og vet ikke. Det som er fint er at jeg hjelper deg.

DIGITALE BILDER

GRUNNPAKKE 5 digitale bilder 5000,- 
Ekstra bilder utover GRUNNPAKKEN 350,- pr.stk

PRINTPRODUKTER

Print fra 795,-
Album fra 4599,-

Alle priser er inkl. mva.

 

KONFIRMANT BLOGGEN

SE FLERE BILDER OG FÅ NYTTIG INFORMASJON OM
KONFIRMASJONSFOTOGRAFERING

backgrund 2500x2500_.jpg
 

 
 

SEND BOOKINGFORESPØRSEL

Da har dere tittet på bildene mine, og liker det dere ser, og er i grunn klare til å bestille fotografering. SÅ KULT!

Det du gjør nå er å fylle ut kontaktskjema under her, og fortell meg hva jeg kan hjelpe deg med.
Jeg ringer eller sender deg e-post så snart jeg får mulighet (normalt innen 3 arbeidsdager - er det noe som haster, ring meg!)

Fyll ut kontaktskjema under. Felter merket med * er obligatorisk. Din informasjon deles ikke med andre.

Navn: *
Navn:
Bryllupsdato/Termindato
Bryllupsdato/Termindato
Ved bryllupsforespørsel: Fyll inn BRYLLUPSDATO Ved Gravid- eller nyfødtfotografering: Fyll inn TERMINDATO

 
backgrund 2500x2500_3.jpg