Cart 0
 

Nyfødtfotografering

Jeg hjelper deg å bevare minnene om den aller aller første tiden

Jeg har snart drevet med nyfødtfotografering i 10 år, og kan vel med det si at jeg er en erfaren nyfødtfotograf. Nyfødtperioden varer så kort at man nesten ikke rekker å blunke før lille har blitt til en baby, og ikke er nyfødt lenger. Derfor er det viktig å fotografere de små mens de enda er innenfor nyfødtvinduet på 14 dager, og allerhelst vil jeg ha dem inn mellom 5-14 dager etter fødsel.

 Jeg legger hele min sjel i å skape fantastiske bilder som bare blir mer og mer verdifulle ettersom tiden går. Hos meg kan du bestille de fineste album, bilder for veggen, og mye mer. Og, det beste av alt – jeg hjelper deg hele veien, fra du sender meg en mail, til bildene er ferdig bestillt. For sånn syns jeg det skal være.

I studio har jeg mange søte rekvisitter som lånes ut ved fotografering. Jeg har valgt å holde det meste i naturtoner, og naturlige materialer, for å underbygge det naturlige uttrykket en nyfødt baby faktisk har. Hos meg er det ikke rekvisittene som skal være i fokus - her er det babyen som er hovedmotivet.

 

Praktisk informasjon

NÅR BØR VI BESTILLE NYFØDTFOTOGRAFERING?

Når du vet at du er gravid, og du har fått termindato – DA bestiller du nyfødtfotografering. 

Nyfødtfotografering er en av de disiplinene som tar mest tid å lage. Derfor finnes det kun et begrenset antall ledige timer til dette pr. mnd, for at jeg skal kunne levere de aller beste bildene. Derfor bookes du inn med termindato, og jeg holder av tid til dere rundt termin. Endelig fotodag og tid setter vi etter jeg har fått melding om at baby er født.

Kan vi bestille forstørrelser, album og takkekort hos deg?

Selvsagt! Jeg tilbyr mange fine forstørrelser - alt fra ordinære gavestørrelser til store bilder på veggen i glass og ramme. Jeg har også andre alternativer som dere kan se utstillt i studio.

Trenger vi å ha med noe?

I utgangspunktet trenger dere ikke ha med noe til baby, for jeg har masse fine rekvisitter, bleiebukser, små strikkeluer, mm. til utlån i studio. Om dere har noe som dere ønsker å ha med på bildene så tar dere selvsagt med dette.

 Ta med matpakke, for det kan være at dere blir en stund hos meg, og påfyll er alltid fint. jeg har kaffe og te i studio. Mitt studio er også tilrettelagt for de aller minste, så det finnes både stellebord, og vannkoker hos meg.

Hvor lang tid tar nyfødtfotografering?

Det varierer litt fra baby til baby, og om man skal ha med søsken eller ikke, men jeg pleier å si at man må regne med et sted mellom 1,5-4 timer. Det er ofte ikke selve fotograferingen som tar tid, men mating, bleieskift og byssing for at baby skal finne den gode dype søvnen. Så, det er lurt å ikke sette opp andre planer rett etter fotografering, rett og slett fordi det er babyen som bestemmer hvor lang tid vi bruker.

Kan vi ha med hunden?

Det kan dere. Mange har ofte ønske om å ha med hunden - som i mange tilfeller var den første “babyen” i familien, og siden jeg elsker dyr, syns jeg det bare er morsomt. Bare si i fra ved bestilling, så tilrettelegger jeg fotograferingen til at hunden skal være med på noen av bildene.

Kan vi ha familiefotografering samtidig?

Såklart. Det er bare hyggelig. Si i fra ved bestilling bare, så tilpasser jeg fotograferingen til dette.

Kan vi ha med storesøsken på noen av bildene?

Det kan dere. Når storesøsken er med på nyfødtfotografering må det være med to voksne, slik at søsken kan dra ut å gjøre noe annet mens jeg fotograferer baby. Jeg  fotograferer da søskenbildene og evt. familiebilder først, slik at det er greit å dra når disse er laget. mange kjører storesøsken i barnehagen når vi er ferdig. Veldig praktisk.

Vi ønsker å bestille fotografering - hva gjør vi så?

Så flott!! Da klikker dere på bestill fotografering-knappen her, og sender meg noen ord om hva dere ønsker dere.

 
nyfødtfotografering_nyfødtfotograf_©Ann-sissel-holthe_Bildet får IKKE brukes av andre enn fotografen_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__0389.jpg

Nyfødtfotografering

 • Ca. 1-3t fotografering i studio

 • Stort utvalg av rekvisitter til utlån

 • Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter

 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert i fotograferingen og bestilles i etterkant

  1600,-*/2100,-

 • *Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.


Nyfødtfotografering m/søsken/familie

 • Ca. 1-3t fotografering i studio

 • Stort utvalg av rekvisitter til utlån

 • Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter

 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert i fotograferingen og bestilles i etterkant

  ★ Når eldre søsken er med på fotograferingen forsøker jeg alltid å få laget noen portetter av storesøsken og. 


  1900,-*/2400,-

 • *Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

backgrund 2500x2500_.jpg
 
nyfødtfotografering_nyfødtfotograf_fotograf_fatmonkey_bærumsverk__0069.jpg

Produkter

Enten du ønsker deg bilder i glass og ramme, album med de fineste bildene, eller digitale bilder, så bestiller du dette etter fotograferingen.
Bilder er ikke inkludert i fotograferingsprisen, og under her finner du litt info om priser på digitale bilder og produkter.

Jeg har de mest fantastiske produkter, som du kan etterbestille etter fotograferingen. Jeg har visningsprøver på alle produkter jeg levere når du kommer i studio.

Mange lurer på hva en fotografering vil koste til slutt, og da må jeg si at det vet jeg ikke. Det kommer helt an på hva du ønsker deg. Rett og slett. Noen ønsker å bestille fine album, fantastiske forstørrelser, bilder i glass og ramme, bilder uten ramme, lerret og litt til, og andre ønsker å bestille digitale bilder. De fleste ønsker seg faktisk en kombinasjon av digitalt og printprodukter.
Under her finner du en kort prisindikasjon på noen av grunnproduktene.

I hver fotografering hos meg er det en bestillingstime inkludert. På denne kommer du tilbake til studio, og sammen ser vi på bildene på stor skjerm, og finner ut hva vi kan bruke favorittene til. noen kunder vet akkurat hva de ønsker seg når de bestiller fotograferingen, og vet ikke. Det som er fint er at jeg hjelper deg.

DIGITALE BILDER

GRUNNPAKKE 5 digitale bilder 5000,- 
Ekstra bilder utover GRUNNPAKKEN 350,- pr.stk

PRINTPRODUKTER

Print fra 795,-
Album fra 4599,-

Alle priser er inkl. mva.

 
 

Send bookingforespørsel

Da har dere tittet på bildene mine, og liker det dere ser, og er i grunn klare til å bestille fotografering. SÅ KULT!

Det du gjør nå er å fylle ut kontaktskjema under her, og fortell meg hva jeg kan hjelpe deg med.
Jeg ringer eller sender deg e-post så snart jeg får mulighet (normalt innen 3 arbeidsdager - er det noe som haster, ring meg!)

 

Fyll ut kontaktskjema under. Felter merket med * er obligatorisk. Din informasjon deles ikke med andre.

Navn: *
Navn:
Bryllupsdato/Termindato
Bryllupsdato/Termindato
Ved bryllupsforespørsel: Fyll inn BRYLLUPSDATO Ved Gravid- eller nyfødtfotografering: Fyll inn TERMINDATO

 
backgrund 2500x2500_3.jpg