Cart 0
 
fatmonkey-posterbilder_fotografen-på-bærums-verk-portrettfotografering_12.jpg
 

Hei, jeg heter Ann Sissel

Og jeg er så glad for at du har funnet meg!
Det er jeg som er fotografen, og jeg holder til i et koselig lite rødt hus på Bærums Verk. Der har jeg mitt lille fotostudio, der jeg fotograferer store og små - vel…egentlig mest små inne. De store liker jeg egentlig best å fotografere ute.

Jeg har jobbet som fotograf på fulltid i snart 10 år - Fatmonkey har faktisk 10-års jubileum nå til høsten. Da jeg startet for meg selv var det for å jobbe som grafisk designer. Men, så skjedde det et eller annet underveis, og jeg lissom snublet litt inn i fotofaget, og fant ut at det var jo DET jeg skulle holde på med. jeg har alltid fått høre at jeg er kreativ og oppfinnsom, noe som kommer godt med i jobben som fotograf.

Jeg har spesialisert meg på portrettfotografering og bryllupsfotografering. Innen portrett er det nok de minste barna jeg fotograferer mest, og er en dreven NYFØDTFOTOGRAF. Du kan være sikker på at dere er i trygge hender om dere kommer på fotografering hos meg. Jeg er generelt veldig glad i barn, og er litt sånn nyskjerrig av natur, så før jeg skjønte at jeg skulle jobbe med noe kreativt tok jeg en bachelor med vekt på Sosiologi og Pedagogikk. Jeg har også en treårig sømutdannelse, og den har kommet godt med i bryllup faktisk. En gang hjalp jeg til å korte inn kjolen som var for lang til å kunne danse i…og bruden ble veldig glad!

Men, nå er det nå foto jeg jobber med i dag. Jeg er ingen hobbyfotograf - dette er min fulltidsjobb, og jeg elsker den. Det å få reise rundt i verden å fotografere kjærligheten, å få lage bilder av den bittelille babyen på bare noen dager, og av fine konfirmanter og familier - å vite at disse bildene vil være så uendelig verdifulle for kundene mine i all fremtid - det er nok DET som gjør at jeg elsker dette faget så høyt. For, det er DET jeg kan gjøre for deg. Stoppe tiden. Bare bittelitt. Sånn at du kan minnes disse flyktige korte øyeblikkene for alltid. Jeg syns det er så fantastisk jeg.